Οι γυναίκες βλέπουν τσόντες και κάνουν παρτούζες; Όχι ρε…

14:12 3/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες και τσόντες βλέπουν και πολλές από αυτές έχουν συμμετάσχει έστω μία φορά σε παρτούζα. Εγώ πάλι κοιμάμαι… Νόμιζα ότι παρτούζες κάναμε μόνοι μας, από αυτά που ακούω από τις γυναίκες.

Από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Όπως είδατε σε θέμα του pkool.gr, έρευνα του περιοδικού Glamour έδειξε ότι το 37% των γυναικών βλέπει τσόντες από το ίντερνετ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και μάλιστα κάποιες από αυτές τις κατεβάζουν και στο γραφείο! Κι εγώ νόμιζα τόσο καιρό ότι κάποια βογκητά την ώρα της εργασίας, προέρχονταν μόνο από την κούραση, την πολύ δουλειά και το εργασιακό σεξ.

Στο GQ πάλι άλλη έρευνα λέει ότι το 60% των γυναικών έχει προσπαθήσει αυτό που κυριλάτα λένε οι Αμερικάνοι «threesome». Αυτό που λέμε στη δική μας γλώσσα παρτούζα των τριών (τουλάχιστον). Και πάλι εγώ μπερδεύτηκα γιατί ομολογουμένως δεν ξέρω καμία γυναίκα η οποία να παραδέχεται ότι έχει συμμετάσχει σε αυτού του είδους το ερωτικό παιχνίδι. Αντίθετα εγώ και οι γνωστοί μου απλά έτυχε να βρούμε κάποιες την ώρα που το κάνανε. Αλλά να ακούσω ποτέ.  Αυτό είναι σαν το αστείο με την παντρεμένη.

Όπως λένε οι γυναίκες μόνο οι άντρες ξενοπηδούν. Οι γυναίκες ποτέ!!! Είναι τόσο κάθετες που τελικά πάλι εγώ και οι φίλοι μου νομίσαμε ότι την ίδια παντρεμένη είχαμε βρει σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Εγώ δεν είμαι οπαδός της τσόντας. Ειλικρινά δεν έχω κατεβάσει ποτέ στο ίντερνετ και δεν έχω μπει στο youporn. Απλά καμιά φορά στο κρεβάτι, αργά το βράδυ, χαζεύω το Novacinema 3 που είναι τίγκα στην τσόντα. Καμιά φορά κολλάω αλλά συνήθως φεύγω γρήγορα ή γιατί η όλη σκηνοθεσία είναι του κώλου (όπως αξίζει) είτε γιατί τα βογκητά είναι τόσο ψεύτικα που ξενερώνεις, είτε γιατί οι πρωταγωνίστριες και ιδίως οι γυναίκες είναι χάλια μαύρα.

Παραδέχομαι, βέβαια, ότι κάποιες σπάνιες φορές με έχει ερεθίσει το θέαμα. Το λένε και οι σεξολόγοι! Μια καλή τσόντα, άλλωστε, σου δίνει έμπνευση, επιθυμία και νέες παραστάσεις πέρα από εκείνες που έχεις δίπλα σου.

Δεν ξέρω από ποιου τύπου σεμνοτυφία ορμώμενες οι γυναίκες αρνούνται την τσόντα. Ίσως γιατί τη θέλουν ή την χρειάζονται στις πολύ μοναχικές στιγμές τους. Αυτή όμως η σεμνοτυφία είναι αντισεξουαλική, όπως και κάθε σεμνοτυφία. Είναι ωραία καμιά φορά να πει ότι της αρέσει και να αρχίσεις να μιμείσαι -και μάλιστα επί το καλύτερον- αυτό που βλέπεις. Έτσι μπορεί και να ξεκολλήσεις από το ιεραποστολικό που έχεις καταντήσει… που άντε το πολύ πολύ να το κάνεις τετράποδο. Είναι γνωστό ότι βλέποντας μαθαίνεις. Θα μου πείτε οι έρευνες αυτές έγιναν στην Αγγλία και δεν ισχύουν για μας. Ναι καλά…

Από τότε που το ίντερνετ και η τηλεόραση σου φέρνουν σπίτι την τσόντα, οι γυναίκες βρήκαν την καλή τους. Είναι σαφές ότι πριν δεν μπορούσαν να πάνε στα περίπτερα και να ζητάνε τσοντοπεριοδικά, φοβούμενες ίσως ότι θα την άκουγαν και από τον περιπτερά. Φράσεις του τύπου «Άστο κορίτσι μου το περιοδικό και έλα μαζί μου. Εγώ το έχω γράψει, δάσκαλος είμαι».

Τώρα, όσο αναφορά στην παρτούζα, είναι σαφές ότι υπάρχει κάπου γύρω μας.

Keywords
Αναζητήσεις
παρτουζες, τσονε οχι
Τυχαία Θέματα