Οι κορυφαίες ειδήσεις της εβδομάδας – Τα δικαιώματα των ζώων και οι πιο άσχημοι οπαδοί

Επτά ημέρες, επτά ειδήσεις που ξεχώρισαν στη Διεθνή επικαιρότητα. Επτά ιστορίες που απασχόλησαν την διεθνή επικαιρότητα και προκάλεσαν διάφορα σχόλια.

Ένα από τα κορυφαία Αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης, το BBC, παρουσίασε τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες της εβδομάδας που φτάνει στο τέλος της και μάλιστα σε μορφή quiz προκειμένου να ... τεστάρει κατά πόσο οι αναγνώστες της έδιναν την δέουσα προσοχή σε όσα γράφονταν

από το προηγούμενο Σάββατο έως σήμερα

Τρεις από τις κορυφαίες ειδήσεις που παρουσιάζονται:

Η Πριγκίπισσα Μισέλ του Κέντ δέχτηκε τεράστια κριτική από τα ΜΜΕ για μία απίστευτη δήλωση που έκανε. Το μέλος της Βασιλικής οικογένειας είπε: «Έχουμε κάποια υποχρέωση πάνω στα ζώα, αλλά ότι έχουν δικαιώματα; Όχι δεν έχουν. Έχεις δικαιώματα μόνο όταν πληρώνεις τους φόρους σου»!!!

Σε έρευνα που έγινε με ένα δείγμα χιλίων φιλάθλων της Πρέμιερ Λιγκ σχετικά με τους πιο όμορφους και τους πιο άσχημους οπαδούς, νικήτρια αναδείχθηκε η Μπόρνμουθ. Όσον αφορά τα «ασχημόπαπα», αυτά κρίθηκε πως είναι οι οπαδοί της Τσέλσι. Την ομάδα του Μουρίνιο ακολουθούσαν από κοντά οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σάντερλαντ

Ο 21χρονος τερματοφύλακας της Σουίντον Τάουν, Λόρενς Βιγκουρούξ που παίζει δανεικός από την Λίβεπουλ, τιμωρήθηκε από την ομάδα του αφού αντέδρασε άσχημα σε ένα πρόστιμο 50 λιρών που του επιβλήθηκε. Πως έδειξε την δυσαρέσκεια του; Πλήρωσε το πρόστιμο σε... πέννες.

Δείτε το Quiz και τις ειδήσεις εδώ

The post Οι κορυφαίες ειδήσεις της εβδομάδας – Τα δικαιώματα των ζώων και οι πιο άσχημοι οπαδοί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα