Οι ανασφάλειες της Σκάρλετ Γιόχανσον: Ήξερα ότι θα αποκλειστώ από τις Χρυσές Σφαίρες

Η Σκάρλετ Γιόχανσον παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε το πώς εξέλαβε τον αποκλεισμό της από τις Χρυσές Σφαίρες ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί και τις ανασφάλειες της.Η Σκάρλετ είχε μία γεμάτη επαγγελματική χρονιά. Η 29χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο Μπρόντγουεϊ και συμμετείχε στα γυρίσματα του «Captain America: The Winter Soldier».

Επίσης έδωσε την φωνή της στην αμφιλεγόμενη ταινία «Her» που δεν αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από τους κριτικούς γεγονός που της στοίχισε και την συμμετοχή

της στις Χρυσές Σφαίρες. Για πολλούς ήταν αναμενόμενο και τελικά επιβεβαιώθηκε καθώς η Σκάρλετ αποκλείστηκε από τα βραβεία.

Ο αποκλεισμός δεν στοίχισε και πολύ όμως στην Σκάρλετ που παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Huffington Post. Η ίδια εμφανίστηκε προσγειωμένη και παραδέχτηκε ότι το περίμενε επειδή δεν έκανε κάποια εμφάνιση που θα ήταν αναγνωρίσιμη προκειμένου να κερδίσει την υποψηφιότητα. Η 29χρονη ηθοποιός μας εξέπληξε καθώς συμπλήρωσε ότι ποτέ στη ζωή της δεν περίμενε να προταθεί για κανένα απολύτως βραβείο.

Όσον αφορά την ταινία «Her» η Σκάρλετ είπε ότι ήταν μια πρόκληση για εκείνη το γεγονός ότι χάρισε την φωνή της. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι δεν της αρέσει η φωνή της και δεν θέλει να την ακούει ποτέ ηχογραφημένη. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι μία ανασφάλεια της ηθοποιού που αποδεικνύει ότι ακόμα και οι πιο όμορφες έχουν τα «κολληματάκια» τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα