Οδηγός πόλης: Που να πας αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Einaudi στο Ηρώδειο, Νύχτες Πρεμιέρας, jazz στο Vice Versa, trap στο Κύτταρο, hip-hop στο AN Club - Ό,τι πιο ενδιαφέρον παίζει στην πόλη για το Σαββατοκύριακο.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μίλτος

Πασχαλίδης στον Κήπο του Μεγάρου

Ο Μίλτος Πασχαλίδης για πρώτη φορά θα εμφανιστεί στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής σε μία συναυλία που η ιδέα της ως προς το καλλιτεχνικό μέρος ,έχει τη δική της συγκινητική ιστορία και θα επιφυλάξει σε όλους μας απρόσμενες συναντήσεις.

Γι αυτούς που μας λείπουν πιο πολύ και γι αυτούς που είναι ακόμα εδώ. Γιατί τα μεγάλα κενά δεν καλύπτονται, παρά μόνο με τα μεγάλα τραγούδια.

Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, Προπώληση εισιτηρίων: € 10, Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: € 12

KORMORANOS: 12 YEARS BIRTHDAY PARTY

W/ GIRL UNIT (UK) + WINJER + BLACK ATHENA + BLUE LAGOON (six d.o.g.s.)

Ο Κορμοράνος γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας του, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου (ακριβώς δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη του διοργάνωση στην Αθήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2002) στο ανακαινισμένο gigspace του sixd.o.g.s, σε ένα πάρτυ γενεθλίων από αυτά που σπάνια κάνει (αυτό θα είναι το τρίτο μόλις από την ίδρυσή του!) και αναμένουμε πώς και πώς. DJ και παραγωγός από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ο GirlUnit θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς, με τον βρώμικο, ψυχρό, σκοτεινό, πρωτοποριακό και άκρως χορευτικό ήχο της Night Slugs (L-Vis 1990, Bok Bok, Jam City κλπ). Με πέντε EP στο ενεργητικό του ως Girl Unit (και ένα πρόσφατο ως Hysterics), περιοδείες σε όλον τον κόσμο, αλλεπάλληλες εμφανίσεις σε boilerrooms, το χιτάκι του 2010 «Wut», αμέτρητα remixes κι έναν συνεχώς ανανεωμένο σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, αποτελεί πρώτης κλάσης επιλογή για το μουσικό ύφος του event.

Μαζί του στο line-up τρεις από τους εκλεκτούς συνοδοιπόρους και τακτικούς συνεργάτες του Κορμοράνου, οι Black Athena και Winjer στην αρχή και ο residentdj του Κορμοράνου, Blue Lagoon στο τέλος.

*Στο The Bar του six d.o.g.s ειδικά για την περίπτωση τη μουσική αναλαμβάνει το vinyl microstore, και πιο συγκεκριμένα οι Constant Dice, Disconekt, KhmerRouge, Chris OD και ποιος ξέρει ποιος άλλος.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, μετά τα μεσάνυχτα

sixd.o.g.s: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Είσοδος 5 ευρώ

LudovicoEinaudi (Ηρώδειο)

Ο σπουδαίος πιανίστας Ludovico Einaudi έκανε τον περασμένο Οκτώβριο την παρθενική του εμφάνιση στο Αθηναϊκό κοινό και γοήτευσε τους παρευρισκόμενους στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής. Φέτος δε θα μπορούσε να μην επιστρέψει για δεύτερη φορά στον τόπο του εγκλήματος και να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 26 Σεπτεμβρίου, με το πιάνο του και μία 11μελή ορχήστρα.

Προικισμένος με μία μοναδική αίσθηση μελωδίας και ρυθμού, ο Ludovico Einaudi, συνομίλησε με το κοινό του με πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας την μουσική και ‘ενορχηστρώνοντας’ τα συναισθήματα μας.

Με την συνοδεία μίας εξαιρετικής ορχήστρας εγχόρδων, κρουστών, κιθάρας, μπάσου και ηλεκτρονικών στοιχείων, ο LudovicoEinaudi δημιούργησε μία συναισθηματική και περιπετειώδη διαδρομή στο χρόνο. Μία μουσική πανδαισία που αναμίγνυε στοιχεία ρομαντισμού, μπαρόκ, Ιταλικής folk και μινιμαλισμού, σε μία εντυπωσιακή παλέτα ηχοχρωμάτων.

Ο Ludovico έγινε γνωστός σε ένα ευρύ κοινό, από τα κομμάτια του που συμπεριλήφθηκαν στα soundtracks των πρόσφατων ταινιών ‘Intouchables’ και ‘I’m Still Here’ αλλά και στην τηλεοπτική μεταφορά του ‘Doctor Zhivago’, στο ‘This is England’ και ‘Acquario’ (όπου κέρδισε το Grolla D’oro για το Best Soundtrack). Τα τραγούδια “Walk” & “Run” που ακούγονται στα ραδιόφωνα την τελευταία χρονιά είναι από το νέο άλμπουμ του Ludovico Einaudi, “In A Time Lapse”.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη: 70 €

A΄ Ζώνη: 55 €

Β΄ Ζώνη: 45 €

Γ΄ Ζώνη: 35 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Γενική είσοδος: 25 €

Εκπτωτικά: 20 € (Φοιτητικά – Ανέργων)

* Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39

- Τηλεφωνικά: 210 7234567

- Online: www.ticketservices.gr

- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Οδηγός πόλης: Που να πας αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα