Ωδή στα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ – Οι στάσεις που μας καθήλωσαν [εικόνες]

15:06 9/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Ότι η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μόδα τα πληθωρικά οπίσθια είναι μια αλήθεια που δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Ελάχιστοι όμως θα περίμεναν πως η Λατίνα σταρ, στα 46 της χρόνια θα ένιωθε πιο καλά από ποτέ με το σώμα της και θα μας χάριζε πόζες που… γράφουν τη δική τους ιστορία.

Μετά από δύο παιδιά και χρόνια καριέρας στην πλάτη της, η πάντα σέξι Τζένιφερ αποδεικνύει πως η αξία της είναι διαχρονική και δεν διστάζει να εμφανιστεί επί σκηνής τόσο προκλητική, όσο ελάχιστες σταρ του δικού της βεληνεκούς θα τολμούσαν. Η ίδια μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε πως χάρη στα δικά της οπίσθια «άνοιξε» ο δρόμος για τις πληθωρικές γυναίκες και χτίστηκε η καριέρα των Καρντάσιαν. Δεν έχει κι άδικο…

Με κορμάκια, κοντά φορέματα και ζαρτιέρες που αναδεικνύουν τα ζουμερά τη οπίσθια, χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών της, ξαπλώνει και καλεί το κοινό να γίνει ένα μαζί της, σε εμφανίσεις που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Οι συναυλίες της μας έχουν χαρίσει στιγμιότυπα απείρου κάλλους, τα καλύτερα εκ των οποίων συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε.

Μπορεί κανείς μετά από αυτό να αμφισβητήσει πως η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη;

1 από 25 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ωδή στα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ – Οι στάσεις που μας καθήλωσαν [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα