Ο Βενιζέλος απαιτεί το υπουργείο Εσωτερικών για τον Πάρι Κουκουλόπουλο

Το απόγευμα της Πέμπτης θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να θέσουν επί τάπητος τρία ζητήματα.

Την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας με βάση την οποία συγκυβερνούν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚΤον ανασχηματισμό καιΤον χρονικό ορίζοντα της κυβέρνησης

Για το τρίτο

ζήτημα η αρχική απάντηση είναι μάλλον εύκολη. Η εκλογή νέου προέδρου της Δημοκρατίας την Άνοιξη του 2015, χωρίς φυσικά να σταματήσει η διερεύνηση του ενδεχομένου να γίνει η έκπληξη.

Η επιθυμία για το πρώτο, δηλαδή την προγραμματική συμφωνία, θεωρείται δεδομένη αλλά μένουν να συζητηθούν πολλές λεπτομέρειες τόσο σε ότι αφορά την εσωτερική στρατηγική -ομάδες στόχοι κ.λπ.- κυρίως όμως σε ότι αφορά στο μέτωπο που αναμένεται να αναζωπυρωθεί με την Τρόικα και τους δανειστές μας.

Τέλος, σε ότι διαφορά τον ανασχηματισμό που μάλλον μετατίθεται κατά μερικές εβδομάδες, μέσα στον Ιούνιο, τα παζάρια που θα γίνουν θα είναι πολλά και σκληρά.

Ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr αναφέρουν ότι ο. Βενιζέλος έχει αρχίσει ήδη να διατυπώνει αιτήματα. Το σημαντικότερο όλων είναι να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ την ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών, όχι όμως με την αναβάθμιση του σημερινού αναπληρωτή υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου, αλλά με την τοποθέτηση του Πάρι Κουκουλόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα