Ο Βασίλειος Κωστέτσος «σπάει την σιωπή του» για τον Ασλάνη- Η μοναξιά τον έφερε στο θάνατο

13:09 6/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος, βρέθηκε στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα και μίλησε για όλα. Φυσικά το θέμα δεν μπορούσε να μην πάει στην απώλεια του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη που σόκαρε τους πάντες στην Ελλάδα.

«Προδοσία, μοναξιά της ψυχής, ήταν μερικές από τις αιτίες που έφεραν τον Μιχάλη Ασλάνη

στον θάνατο», επεσήμανε.

«Είμαστε δημιουργοί, δημιουργούμε …ζούμε στην απόλυτη ομορφιά και τελειότητα. Αγγίζουμε το μέλλον, ζούμε δύο χρόνια μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν ανακαλύπτεις ότι αυτή η ομορφιά δεν υπάρχει δίπλα σου, απογοητεύεσαι», ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Όταν έχεις δεχτεί τόσα χειροκροτήματα και περνάς αυτήν την δύσκολη φάση, να μένεις μόνος στο σπίτι χωρίς να σε πάρει ούτε ένας άνθρωπος τηλέφωνο, τότε θλίβεσαι», συμπλήρωσε.

«Ο Μιχάλης δεν είναι αυτόχειρας. Αυτόχειρας για εμένα είναι αυτός που θα πάρει το όπλο και θα πυροβοληθεί. Δεν είναι για μένα αυτό δεν ισχύει εδώ. Απλά ήθελε να ξεφύγει», είπε χαρακτηριστικά. «Όταν έχεις μπροστά σου χάπια, ποτά, ναρκωτικά και παίρνεις το ένα μετά το άλλο και δεν έχεις κανέναν να σε «ξυπνήσει», να σε επαναφέρει τότε δεν θεωρείται αυτοκτονία ακριβώς, απλά χάνεσαι».

Στην συνέχεια, έγινε αναφορά στις χρυσές εποχές της μόδας που έφυγαν ανεπιστρεπτί. «Η δεκαετία του 90 είχε αφιερωθεί στην μόδα. Διανύσαμε την δεκαετία παρουσιαστών παρουσιαστριών. Η πολιτεία όμως έχει πολύ απαξιωμένο το κομμάτι της μόδας. Δεν μ’ αρέσει η λέξη «μόδιστρος» που ακούω συνέχεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωστέτσος.

«Απασχολώ προσωπικό, πληρώνω εφορίες, τα πάντα. Η πολιτεία δεν μας έχει «αγκαλιάσει» σε τίποτα. Εντασσόμαστε απλά από τον Σύλλογο Ελλήνων Βιοτεχνών» ενώ συμπλήρωσε ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελληνική εταιρεία υφασμάτων. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να φτιάξει».

Όταν ερωτήθηκε αν επιδιώκει να προκαλεί, ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε ότι «δεν θέλω να προκαλέσω, απλά κάνω κάποια πράγματα όπως μου βγαίνουν. Αν οι άλλοι νιώθουν ότι προκαλούνται είναι δικό τους πρόβλημα». Έκλεισε λέγοντας μάλιστα ότι «Πέρσι ξεκίνησα να φωτογραφίζω τα χέρια μου και τα πόδια μου στο Instagram. Αν ήθελα να προκαλέσω θα έβγαινα γυμνός στο Σύνταγμα».

«Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος και βγαίνω με το μαγιό σαν την Πόπη Τσαπανίδου», σχολίασε υπαινικτικά ο Κωστέτσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα