Ο Τζόρνταν Σίμονς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με 20 δολάρια τη μέρα [βίντεο]

14:49 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Υπάρχει ένα τραγούδι των Theory of A Deadman που λέγεται I Hate My Life. Μέσα υπάρχει ένας στίχος που λέει «i hate my job, all my rich friends». Και αυτός είναι ένας στίχος με τον οποίο ταυτίζεται το 50% των ανθρώπων παγκοσμίως. Το άλλο 50% απλώς δεν έχει ξεκινήσει να δουλεύει.

Ο Τζόρνταν Σίμονς δεν άντεξε πολύ να ακούει αυτό το στίχο και να συνεχίζει την επόμενη μέρα να πηγαίνει στη δουλειά, οπότε πήρε τη μεγάλη απόφαση. Το 2014 παραιτήθηκε, πούλησε όλα του

τα υπάρχονται και με τα λεφτά που μάζεψε, αποφάσισε να ταξιδέψει σε όσα περισσότερα μέρη γίνεται. Βρέθηκε σε εξωτικές παραλίες, σε μαγευτικές θάλασσες, σε ιστορικές πλατείες, σε βουνά, σε βροχερά μέρη, πέρασε και τις περιπέτειες του, αφού του έκλεψαν την κάμερα και το λάπτοπ στην Ινδονησία, έζησε και μέρες λιτότητας. Μάλιστα, για να ρεφάρει τη χασούρα, έβγαλε βίζα, ταξίδεψε μέχρι την κοντινή Αυστραλία και δούλεψε για μερικούς μήνες.

Για να καταφέρει να δει όλα όσα σχεδίαζε, ο Τζόρνταν έβγαλε ένα μπάτζετ 20 δολαρίων την ημέρα. Αυτό σήμαινε ελεύθερες παραλίες μόνο, ένα κανονικό γεύμα την ημέρα ή τρία γεύματα μόνο με street/junk food και πολύ περισσότερο σήμαινε διαμονή ακόμα και πάνω στην άμμο σε κάποιες περιπτώσεις. Το βίντεο που έφτιαξε περιλαμβάνει όλη του την εμπειρία. Για την ακρίβεια έχει κάνει πολλά βίντεο με τις περιπέτειες του. Τώρα ταξιδεύει και δουλεύει ως video editor σε εταιρείες, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται σε γραφείο.

Δεν χρειάζεται να τον μιμηθείτε εντελώς. Μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε την φιλοσοφία του και να μην ξεχνάτε ότι ο Τζόρνταν είναι νέος. Κι όταν είσαι νέος και όχι Έλληνας, τέτοια ρίσκα τα παίρνεις χωρίς φόβο.

This guy quit his job at an IT company to travel the world. It hasn't always been easy. He's living on $20 a day, and he once had all his camera equipment stolen — but Jordan Simons says he's loving his adventure.

Δημοσιεύτηκε από INSIDER travel στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

The post Ο Τζόρνταν Σίμονς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με 20 δολάρια τη μέρα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα