Ο Τζον Σνόου τελικά ζει; [SPOILER alert]

Μια ανάσα ανακούφισης κι ένα χαμόγελο στα χείλη θα έχουν οι φίλοι του Game of Thrones, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αγαπημένος μας Τζον Σνόου είναι τελικά ζωντανός και θα συμμετέχει και στην επόμενη σεζόν του πασίγνωστου σήριαλ. Σύμφωνα με τον «Indipedent» πέρα από τις μαρτυρίες που υπήρξαν πως ο Κιτ Χάρινγκτον ο οποίος ενσαρκώνει τον Τζόν Σνόου εθεάθη στα γυρίσματα μιας μάχης για την σειρά, ο ηθοποιός έκανε ένα λάθος σε μία συνέντευξη του που πρόδωσε το γεγονός

της παραμονής του στην σειρά.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reddit δήλωσε πως τώρα πλέον γνωρίζει ακριβώς πόσες σεζόν θα βρίσκεται στο GOT και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τον ακριβή αριθμό είπε:
«Καλή προσπάθεια. Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Ας πούμε απλά πως το Game of Thrones θα παραμείνει μέρος της ζωής μου για λίγο. Θα είμαι πιθανότατα 30αρης όταν τελειώσει. Ενα είναι σίγουρο, όταν το Thrones δεν είναι πλέον μέρος της ζωής μου θα αφοσιωθώ στον κινηματογράφο».

Ο Χάρινγκτον είναι τώρα 28 ετών και το γεγονός πως, όπως σημείωσε, θα βρίσκεται στη σειρά όταν θα είναι «30αρης» δείχνει πως δεν επιστρέφει στα γυρίσματα απλά και μόνο για την... κηδεία του Τζόν Σνόου αλλά για να παραμείνει. Με ποιο τρόπο; Υπάρχει καιρός για να αναπτύξουμε τις θεωρίες μας.

Προς το παρόν ας γιορτάσουμε απλά το γεγονός πως ο Τζον Σνόου ζει!

The post Ο Τζον Σνόου τελικά ζει; [SPOILER alert] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζον Σνόου, [SPOILER ],tzon snoou, [SPOILER ]