Ο Τζον Χαμ ψάχνει στις παραγκουπόλεις αυτόν που θα του σώσει την καριέρα [βίντεο]

Έχοντας περάσει από το στάδιο της ακμής σε αυτό της πτώσης, ο Τζ. Μπ. Μπέρνστιν είναι ένας ατζέντης σε φθίνουσα πορεία και αναζητά κάτι συγκεκριμένο. Ένα χρυσωρυχείο. Ψάχνει τον επόμενο μεγάλο pitcher του μπέηζμπολ. Και όχι στις μητροπόλεις των ΗΠΑ.

Ο Τζον Χαμ πρωταγωνιστεί στο Million Dollar Arm και υποδύεται έναν ατζέντη που έχει βάλει στόχο να ανακαλύψει τον επόμενο μεγάλο αστέρα του NFL.

Και πιστεύει ότι αυτός βρίσκεται στην Ινδία. Γι΄αυτό πάει με τον συνεργάτη του στο Μουμπάι με σκοπό να μετατρέψει δύο νεαρούς μεγαλωμένους με το κρίκετ σε αστέρες του μπέηζμπολ. Τους νεαρούς τους βρίσκει μέσα από έναν ριάλιτι διαγωνισμό που στήνει και μαζί τους ταξιδεύει στις ΗΠΑ για να τους μάθει όλα όσα πρέπει. Οι νεαροί θα αποδειχθούν σωστοί μαθητές, αλλά λίγο πριν το τέλος θα μάθει και αυτός κάτι: ότι η συνεργασία και η οικογένεια είναι πράγματα πολύ πιο σημαντικά από το χρήμα.

Το Million Dollar Arm σκηνοθετεί ο Γκρεγκ Γκιλέσπι και εκτός από τον Χαμ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, βλέπουμε τον Μπιλ Πάξτον στον ρόλο του κόουτς, τον Άλαν Άρκιν στο ρόλο του σκάουτερ και μερικούς άγνωστους ακόμη ηθοποιούς. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου.

)

Keywords
Τυχαία Θέματα