Ο Τζάκ Νίκολσον «φαβορί» για Σίλβιο Μπερλουσκόνι

10:18 7/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο αγαπημένος σε όλους μας ηθοποιός Τζάκ Νίκολσον θεωρείται επικρατέστερος για να ενσαρκώσει στην μεγάλη οθώνη τον Ιταλό πρώην Πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η πολυτάραχη ζωή του Σίλβιο μέχρι την πρόσφατη καταδίκη του για φοροδιαφυγή στον όμιλο Mediaset και το θρίλερ για την αποφυγή ή μη του κατ’ οίκον περιορισμού για έναν χρόνο ξαναζωντάνεψαν την φημολογία περί μεταφοράς της ζωής του στον κινηματογράφο.

Το ιρλανδικό γραφείο στοιχημάτων Paddy Power

Η Huffington Post

επισημαίνει ότι ακόμα σενάριο και παραγωγή δεν έχουν οριστικοποιηθεί αλλά οι Ιρλανδοί και Ιταλοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα στοιχήματα για τον επικρατέστερο ηθοποιό που θα μπορούσε να αναπαραστήσει το ταμπεραμέντο του Ιταλού πολιτικού.

Οι Ιταλοί μπουκμέιμερ μάλιστα θεωρούν βέβαιο ότι ως το 2020 θα γυριστεί ταινία για τη ζωή του στην Αγγλία ή την Αμερική-όρος απαράβατος για να πληρωθούν τα στοιχήματα.

Πέρα από τον 76χρονο Νίκολσον υψηλές είναι ακόμα οι πιθανότητες να πάρουν τον ρόλο ο Ντάστιν Χόφμαν, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Χάρβεϊ Καϊτέλ, ο Χάρισον Φόρντ, ο Άρλοντ Σβαρτσενέγκερ, ο Αλ Πατσίνο και ο Άντονι Χόπκινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα