Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Jenny Jenny αναπολεί το Wipe Out: «Ξεπατώθηκα! Ήρθε ασθενοφόρο να με πάρει»

Ορεξάτος, πάντα ξεχωριστός και με διάθεση για αποκαλύψεις ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στο αποκριάτικο Jenny Jenny και μας χάρισε μία άκρως απολαυστική συνέντευξη!

Η Τζένη Μπαλατσινού, γνωρίζοντας τον Τρύφωνα από πολύ παλιά, θυμήθηκε μαζί του τις τηλεοπτικές τους κοινές στιγμές, ενώ οι δυο τους μίλησαν για το παρελθόν και το μέλλον.

Ο Τρύφωνας συνάντησε και πάλι τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και δε θα μπορούσε παρά να ανατρέξει στο πολυσυζητημένο

επεισόδιο του Wipe Οut στην Αργεντινή, όπου ο Τρύφωνας φώναξε το αξέχαστο… «ξεπατώθηκα».

«Το Wipe out ήταν αυτό το οποίο μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα όσα έχω κάνει. Μέσα από αυτό βγήκε προς τα έξω ο χαρακτήρας μου. Ήταν αυθόρμητο, ήμασταν ωραία ομάδα όλοι και τότε θυμάμαι δεν πήγαινε και κανένας. Ήτανε πολύ μακρινό το ταξίδι. Μόλις μου είπαν πως είναι 4 ημέρες το ταξίδι για Αργεντινή τους λέω «και 10 άμα θέλετε εγώ έρχομαι». Πήγα εκεί και ζήτησαν να μας αλλάξουν το ξενοδοχείο. Και πάω να κάνω το γύρισμα και μόλις το βλέπω λέω «Τρύφωνα, κάνε την Βλαχοπούλου και θα σε διώξουνε». Ειδικά μόλις πήγα να πηδήξω εκεί τα είδα όλα. Κόντεψα να λιποθυμήσω. Ήρθε ασθενοφόρο να με πάρει. Ε και εκεί είπα το «ξεπατώθηκα» και το εννοούσα», παραδέχτηκε γελώντας ο Τρύφωνας.

Η Τζένη δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για τα παιδικά του χρόνια αλλά και το ξεκίνημα της καριέρας του!

«Αυτό που κάνω είναι κάτι που το αγαπούσα από μικρός. Χτένιζα τις κούκλες και είχα πάθος γενικά με την μόδα. Μου άρεσαν τα μοντέλα, μου άρεσαν οι ηθοποιοί, μου άρεσε η Βουγιουκλάκη, η Ραφαέλα Καρά και αρχικά ήθελα να γίνω ηθοποιός. Είχα περάσει και από δραματική αλλά ταλέντο δεν είχα. Τώρα που το έκανα στο θέατρο είδα πως είναι κάτι πολύ δύσκολο και καθόλου εύκολο όπως το θεωρούσα», αποκάλυψε στο Jenny Jenny.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Jenny Jenny αναπολεί το Wipe Out: «Ξεπατώθηκα! Ήρθε ασθενοφόρο να με πάρει» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα