Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντηθεί με τον Γιούνκερ την Παρασκευή στις Βρυξέλλες

13:03 9/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης και αύριο το πρωί θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε από χθες επισημάνει ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης με επαφές στο εξωτερικό, χαμηλώνοντας έτσι τους πολύ σκληρούς τόνους κριτικής που άσκησε στην κυβέρνηση, όταν έκανε λόγο για «προδοσία στην περίπτωση που η χώρα βγει από την ευρωζώνη και το ευρώ».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

θα δει το Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μαζί με το βουλευτή του κόμματος Χάρη Θεοχάρη την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν κατατεθεί η τελική ελληνική πρόταση. Χθες ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε το Σταύρο Θεοδωράκη ότι για το αίτημα της ελληνικής πλευράς στον ESM, ενώ έλαβε τη διαβεβαίωση του κυρίου Θεοδωράκη ότι το Ποτάμι θα στηρίξει τη συμφωνία, η οποία όπως φαίνεται θα περιέχει σκληρά μέτρα, όταν την καταθέσει στη Βουλή.

«Μέχρι στιγμής αυτά που αποφασίσαμε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπηρετούνται από την κυβέρνηση. Θα ξαφνιαστώ αν έχουμε άλλο αποτέλεσμα» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

The post Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντηθεί με τον Γιούνκερ την Παρασκευή στις Βρυξέλλες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα