«Ο πραγματικός πόλεμος είναι μεταξύ των ζωντανών και των νεκρών. Οι νεκροί έρχονται»- Δείτε το συγκλονιστικό νέο τρέιλερ του Game Of Thrones [βίντεο]

Το πιο αποκαλυπτικό τρέιλερ της 6ης σεζόν του Game Of Thrones έδωσε χθες στην δημοσιότητα το HBO, μόλις 12 ημέρες πριν από την πρεμιέρα της σειράς. Επικές μάχες, εκδίκηση, ταπείνωση, δράκοι και σοφά λόγια η νέα σεζόν φαίνεται πως θα είναι συναρπαστική.

Ο Τζόν Σνόου παραμένει... νεκρός στο τρέιλερ, ενώ ο Ντάβος προειδοποιεί: «ο πραγματικός πόλεμος είναι ανάμεσα στους

νεκρούς και τους ζωντανούς. Μην γελιέστε, οι νεκροί έρχονται».
Ο Τύριον πλησιάζει επικίνδυνα κοντά στον δράκο της Ντανέρις, ενώ η Άρια βασανίζεται στον ναό του Θεού με τα πολλά πρόσωπα.

Η Ντανέρις ταπεινώνεται και η Σέρσεϊ ετοιμάζει την εκδίκηση της, ζητώντας από τον Τζέιμι να ηγηθεί του στρατού και να δείξει σε όλους τι σημαίνει να είναι κάποιος εχθρός των Λάννιστερ. Η Σάνσα, ο Μπράν αλλά και μία καινούργια «ιέρεια της φωτιάς» κάνουν επίσης την εμφάνιση τους αποδεικνύοντας πως η καινούργια σεζόν αναμένεται συναρπαστική.

Δείτε το καινούργιο τρέιλερ και προετοιμαστείτε

Το Game Of Thrones έκανε πρεμιέρα στο ΛΑ με τον Κιτ Χάριγκτον να απουσιάζει – Τι θα δούμε στο 1ο επεισόδιο της νέας σεζόν [εικόνες]

The post «Ο πραγματικός πόλεμος είναι μεταξύ των ζωντανών και των νεκρών. Οι νεκροί έρχονται»- Δείτε το συγκλονιστικό νέο τρέιλερ του Game Of Thrones [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα