Ο «πόλεμος» Παναθηναϊκού και Λίγκας καλά κρατεί – «Δεν έχουμε θέση εδώ», τονίζουν οι πράσινοι

17:49 1/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Τέλος δεν έχει η «μετωπική» του Παναθηναϊκού με την Σούπερ Λιγκ, με τους «πράσινους» να μην πηγαίνουν στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί...

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω σε ό, τι αφορά την στάση τους προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι ενοχλημένοι,

περισσότερο με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Γιώργο Μποροβήλου και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το επεισοδιακό Δ.Σ λίγες μέρες μετά το ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στη Λεωφόρο.

Από τους «πράσινους» προκύπτει πως δεν θα παραστούν ξανά αφού η θέση τους είναι σαφής. «Όταν φτάνουμε σε σημείο να διεκδικούμε δικαστικώς αυτά που δικαιούμαστε (πρόσφατο το παράδειγμα με τα πρακτικά του επεισοδιακού Συμβουλίου), γίνεται αντιληπτό ότι δεν έχουμε θέση σε ένα τέτοιο τραπέζι. Κι αυτό είναι απλώς το πιο πρόσφατο από τα αμέτρητα παραδείγματα που υπάρχουν».

The post Ο «πόλεμος» Παναθηναϊκού και Λίγκας καλά κρατεί – «Δεν έχουμε θέση εδώ», τονίζουν οι πράσινοι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα