«Ο Παπανδρέου είχε δει τη λίστα Λαγκάρντ και τσιμουδιά»

Αποκάλυψη σοκ από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου για την περιβόητη λίστα με τους Έλληνες που έβγαλαν τα λεφτά τους στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Υποστηρίζει ότι τον Ιανουάριο του 2011 ο τότε

πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου συναντήθηκαν μυστικά στην Ελβετία με τον επικεφαλής της τράπεζας αυτής.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Real επισήμανε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε διευκρίνηση τόσο για το αντικείμενο της συνάντησης όσο και για τα οποία αποτελέσματα παρήχθησαν από αυτή. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι από τότε σταμάτησε κάθε ενέργεια γύρω από τα ονόματα της λίστας.

H κυρία Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε μάλιστα κατάθεση αιτήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή ώστε να κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός.

Υπογράμμισε επίσης ότι δεν μπορεί να ξεχάσει την προσπάθεια που έγινε πέρυσι από τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να αντικαταστήσει τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη,ούτε τις καταγγελίες τους για παρεμβάσεις από πολιτικά πρόσωπα στο έργο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα