Ο Πακιστανός κακοποίησε τη μαθήτρια!

14:26 4/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του 21χρονου άντρα και στα ρούχα της 15χρονης μαθήτριας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Ο ηλικίας 21 ετών υπήκοος Πακιστάν κρατείται στη ΓΑΔΑ και δεν έχει ομολογήσει αλλά οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να σφραγίσουν τον φάκελο της υπόθεσης, με την έκδοση του δεύτερου δείγματος υλικού που λήφθηκε κατά την προσαγωγή του.

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο

της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες. Δύο ημέρες μετά την επίθεση, ο εργοδότης του αλλοδαπού τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως ο νεαρός, που εργάζεται ως κηπουρός στην τουριστική του επιχείρηση, ζήτησε να πληρωθεί και να φύγει, γιατί ένας συγγενής του στην Αθήνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έτσι, οι Αρχές ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν τον αλλοδαπό, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν πως είναι ο δράστης της επίθεσης. Στο δωμάτιο που έμενε στην Πάρο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πήραν όμως ρούχα για να ταυτοποίησουν το γενετικό υλικό, με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 15χρονης Μυρτώς.

Το κορίτσι κακοποιήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα το απόγευμα της 22ας Ιουλίου στα βράχια της παραλίας των σέρφερ στη Χρυσή Ακτή, ανάμεσα στις 7 και 7.20 μ.μ. Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι το πρόσωπό της είχε σχεδόν αποκολληθεί από το κεφάλι της. Η μαθήτρια νοσηλεύεται ακόμη στην εντατική. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Keywords
Τυχαία Θέματα