Ο Βούτσης απαξιώνει Ποτάμι και δημοσκοπήσεις – Προβλέπει τεράστια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

10:09 9/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την προσπάθειά του. Θα αποφασίσει τελικά ο ελληνικός λαός, εμείς όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, εμφανίστηκε σαφέστατα απαξιωτικός για το εκλογικό αποτέλεσμα που θα πετύχει το Ποτάμι, αλλά και για τις δημοσκοπήσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 και

τον Αρη Πορτοσάλτε, αμέσως μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι η εποχή δεν χρειάζεται εγχειρήματα της επιφάνειας, που δεν έχουν κοινωνική γείωση, όπως το Ποτάμι.

Απαντώντας δε στην παρατήρηση ότι το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έχει δημοσκοπικό ρεύμα σημείωσε ότι και οι «58» εμφανίζονταν πριν από μερικές εβδομάδες ακόμη και στο 18%.

Σημείωσε ότι όπως και στις προηγούμενες εκλογές οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω για τον ΣΥΡΙΖΑ έτσι θα γίνει και τώρα. «Όχι μόνο θα είμαστε πρώτο κόμμα, αλλά θα έχουμε και πολύ μεγάλη διαφορά και αυτό το ξέρει και ο κ. Σαμαράς και όλα τα υπόλοιπα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αναποφάσιστοι, προέβλεψε, θα δώσουν στην κάλπη πολύ μεγάλη υπεροχή στον ΣΥΡΙΖΑ. Μην ξεχνάτε ότι και το 2012, πήρε σχεδόν το διπλάσιο ποσοστό από αυτό που προέβλεπαν.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα