Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνέκρινε το Γιάννη Πάριο με… τη Lady Gaga

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και ήταν χείμαρρος όσον αφορά το τραγούδι, τη σχέση του με τους θαυμαστές του, το χώρο, τα προσωπικά του, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για πολιτική. Το σημείο όμως που είναι το πιο χαρακτηριστικό είναι όταν συγκρίνει τη Lady Gaga, με το μεγάλο του μουσικό έρωτα, το Γιάννη Πάριο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στη Σοφία Μπεκιάρη και το tralala.gr σε μια εκ βαθέων συζήτηση και όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον όρο star

και αν υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα απάντησε:

«Δεν πιστεύω στους Stars, για μένα είναι κάτι που το φτιάχνουν για να λάμπει. Πιστεύω όμως πως κάποιοι έχουν αστεράκι, για παράδειγμα ηθοποιοί που όταν τους βλέπεις στην τηλεόραση για παράδειγμα σου κάνουν το κλικ, που μπορεί να μην έχουν το μεγάλο ταλέντο, αλλά υπάρχει το αστεράκι. Όταν χτίζεις όμως έναν άνθρωπο και τον προβάλλεις καθημερινά, όπως για παράδειγμα τη Lady Gaga, είναι star η συγκεκριμένη;;; Γιατί, επειδή φοράει κρέατα και αίματα ή και τίποτα και την αποκαλούν star;;!!!! Τι λες μωρέ που η Lady Gaga είναι star;;; Δηλαδή ο Γιάννης Πάριος τότε τι θα έπρεπε να είναι; »

Δείτε την υπόλοιπη συνέντευξη στο tralala.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα