Ο Νεϊμάρ αποχαιρετά το Μουντιάλ – Τι χάνει η Βραζιλία [εικόνες & βίντεο]

17:36 5/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Η είδηση του τραυματισμού αλλά και της μη συμμετοχής του Νεϊμάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει προκαλέσει σοκ στους οπαδούς της Βραζιλίας και το koolnews.gr σας παρουσιάζει τα όσα στερείται από την μη συμμετοχή του Νεϊμάρ...

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι η βασική επιθετική αναφορά της «σελεσάο» καθώς και το πρώτο όνομα των διοργανωτών και ο Λούις Φελίπε Σκολάρι θα πρέπει άμεσα να βρει την λύση

για να καλύψει των τεράστιο κενό που αφήνει η απουσία του Νεϊμάρ στον ημιτελικό με την Γερμανία.

Η ακτινογραφία του Νεϊμάρ

Ο επιθετικός της Βραζιλίας διακομίσθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της Βραζιλίας ύστερα από τον τραυματισμό του, με πλήθος κόσμου να μαζεύεται στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου προκειμένου να του δείξει πως είναι δίπλα του ενώ λίγο αργότερα το «φως» της δημοσιότητας είδε η ακτινογραφία του Νεϊμάρ Τζούνιορ.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αυτά χάνει από τον Νεϊμάρ

Αρχής γενομένης από το ψυχολογικό κομμάτι. Ο Νεϊμάρ, μπορεί να διανύει το 22° έτος της ηλικίας του, ωστόσο είναι ο ηγέτης της «σελεσάο» εκείνος που κινεί τα νήματα, εκείνος που με μια κίνηση, με μία ντρίπλα μπορεί να παρασύρει μια ομάδα και ένα ολόκληρο στάδιο και να δώσει την ώθηση για τη νίκη. Τη δεδομένη στιγμή η Βραζιλία δεν διαθέτει κάποιον παίκτη, όπως ο Νεϊμάρ, που να μπορεί να πάρει την ομάδα από το χέρι και σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει ποδοσφαιριστές των προηγούμενων γενεών, όπως ο Ριβάλντο, ο Ροναλντίνιο, ο Ρονάλντο, ο Καφού, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Ζουνίνιο και άλλοι αστέρες της Βραζιλίας.

Το δεύτερο στοιχείο που χάνει είναι το...σόου. Η Βραζιλία δεν έχει δείξει στο απόλυτο αυτό που έχει τη δυνατότητα να κάνει και Βραζιλία δίχως...σόου, δεν υφίσταται. Ο μόνος παίκτης που μπορεί να «κοροϊδέψει» τους αντίπαλους αμυντικούς είναι ο Νεϊμάρ καθώς διαθέτει απίστευτη τεχνική κατάρτιση.

Το τρίτο στοιχείο που θα στερηθεί ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι η φαντασία του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ, ουκ ολίγες φορές, έχει βάλει το μυαλό του να...δουλέψει, προκειμένου να δημιουργήσει καταστάσεις γκολ για την ομάδα του, παίρνοντας πάνω του αντιπάλους και με την φαντασία του και την ικανότητά του δημιουργεί πλεονεκτήματα στο να σκοράρει η Βραζιλία.

Το τέταρτο και τελευταίο, αλλά και πιο σημαντικό είναι το σκοράρισμα. Το γκολ είναι η ουσία του ποδοσφαίρου και ο Νεϊμάρ έχει σκοράρει πέντε φορές. Δύο φορές με την Κροατία στην πρεμιέρα, δυο επίσης με το Καμερούν στην τελευταία αγωνιστική και το πέναλτι που έβαλε στην, εν λόγω, διαδικασία στον αγώνα της φάσης των «16» με την Χιλή. Ο Νεϊμάρ είναι ο πρώτος από την Βραζιλία που μπορεί να σκοράρει και ο Λούις Φελίπε Σκολάρι, εν όψει Γερμανίας θα πρέπει να βρει άμεσα την λύση.

Δείτε τον τραυματισμό και την κραυγή του Νεϊμάρ:

Keywords
Τυχαία Θέματα