Ο Μουρίνιο βαρέθηκε την γκρίνια του Βενγκέρ και έγνεψε στους οπαδούς της Αρσεναλ να το βουλώσουν [βίντεο]!

Μπορεί πριν την έναρξη του χθεσινού (19/9) ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα σε Τσέλσι και Αρσεναλ (2-0 για τους «μπλε»), Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ να αντάλλαξαν χειραψία, ωστόσο, όπως φάνηκε στη συνέχεια, αυτή έγινε για τα μάτια του κόσμου αφού η μεταξύ τους αντιπαλότητα εξακολουθεί να διατηρεί διαστάσεις έχθρας.

Περίτρανη απόδειξη οι δηλώσεις

του Μουρίνιο μετά το 2-0 της ομάδας του με τα γκολ των Ζουμά και Αζάρ που επιμήκυναν το αρνητικό ρεκόρ του Βενγκέρ εναντίον του (μετράει μόνο 1 νίκη σε 15 ματς κόντρα στον special one και καμία σε επίπεδο Premier League), με τον Πορτογάλο να ειρωνεύεται τον τεχνικό της Άρσεναλ για τα παράπονα που είχε εκφράσει λίγο νωρίτερα για τη διαιτησία.

Αυτά ήταν δικαιολογημένα, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα ήταν αυτός που με χτύπημα του στον Κοσιελνί πυροδότησε το επεισόδιο του με τον Γκάμπριελ Παουλίστα λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Αντί όμως να τιμωρηθεί (και) ο παίκτης της Τσέλσι, μόνο ο συμπατριώτης του είδε την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα η Αρσεναλ να παίξει έως το 79’ με 10 παίκτες (και έκτοτε με εννιά λόγω και της δικαιολογημένης αποβολής του Καθόρλα).

«Έχω παίξει κόντρα στην Άρσεναλ 12, 15, 18 φορές, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες, και μόνο μία φορά δεν γκρίνιαξε. Εκείνη τη ημέρα χάσαμε το παιχνίδι, χάσαμε το τρόπαιο (Communiti Shield). Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς αλλά συμπεριφερθήκαμε φανταστικά. Όχι δικαιολογίες, όχι κλάματα, όχι γκρίνια», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μουρίνιο και συνέχισε να... σφάζει με το βαμβάκι τον Βενγκέρ.

«Έπαιξα το πρώτο μου ντέρμπι τον Σεπτέμβριο του 2000, Μπενφίκα εναντίον Σπόρτινγκ. Είπα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι θα πρέπει να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Έχω παίξει ντέρμπι σε Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία και δεν νικάς σε ντέρμπι χωρίς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου.

Είναι βασικό πράγμα. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσετε για το λάθος του Γκαμπριέλ στην αποβολή του. Ο Ντιέγκο Κόστα έπαιξε όπως πρέπει να παίζει. Για αυτό το λόγο είναι γεμάτα τα στάδια και πουλάς το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο για εκατομμύρια, επειδή το παιχνίδι πρέπει να παίζεται έτσι.

Ο ίδιος διαιτητής για τον οποίο φωνάζουν δεν μας έδωσε δύο καθαρά πέναλτι. Ο Γκαμπριέλ είχε κάνει προηγουμένως κάτι στον Αζάρ που επιτρέπεται στο ράγκμπι αλλά όχι στο ποδόσφαιρο. Μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος ένας άλλος παίκτης έκανε το ίδιο στον Ντιέγκο Κόστα.

Αυτό είναι φανταστικό στο ράγκμπι, στο ποδόσφαιρο είναι πέναλτι. Ο Βενγκέρ είπε πριν από το παιχνίδι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω την ήττα μου, τώρα θα πρέπει εκείνος να αντιμετωπίσει τη δική του ήττα».

Ο Μουρίνιο δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτές τις δηλώσεις, αλλά κατέφυγε και σε ένα απίστευτο ειρωνικό τρολάρισμα προς τους οπαδούς της Άρσεναλ, καλώντας τους να χαμογελάσουν και μετά να το... βουλώσουν [Δείτε σχετικά ΕΔΩ].

Βενγκέρ: «Ντροπή στο ότι έμεινε στο ματς ο Ντα Κόστα»

Νωρίτερα ο Αρσέν Βενγκέρ είχε εκφάσει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μακ Ντιν λέγοντας: «Δεν θα ήθελα απόψε να είμαι ο Μάικ Ντιν. Ο Κόστα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί δύο φορές. Χτυπάει εσκεμμένα τον Κοσιελνί στο πρόσωπο. Σε κάθε ματς βγάζει θυμό και τη γλιτώνει εξαιτίας της αδυναμίας του διαιτητή. Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι θα επεδίωκε να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», για να προσθέσει: Ο Γκαμπριέλ δεν θα έπρεπε να είχε απαντήσει καθόλου αλλά οι δύο αποβολές για εμάς και η παραμονή του Ντιέγκο Κόστα στο γήπεδο συνιστούν ντροπή».

The post Ο Μουρίνιο βαρέθηκε την γκρίνια του Βενγκέρ και έγνεψε στους οπαδούς της Αρσεναλ να το βουλώσουν [βίντεο]! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα