Ο Μεϊμαράκης, η ασυγκράτητη γλώσσα του και τα Νεοδημοκρατικά μπινελίκια του

Ο Βαγγέλης (το Μεϊμαράκης από τώρα και για την συνέχεια του κειμένου είναι περιττό) σου αρέσει. Και εάν δεν σου αρέσει θα σε κάνει ο ίδιος να σου αρέσει και να ασχοληθείς μαζί του.

Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Ο Βαγγέλης είναι ένας πολιτικός διαφορετικής κοπής. Όσο κι εάν τα τελευταία χρόνια ο πολιτικός λόγος αλλά και οι ίδιοι οι πολιτικοί έχουν επιλέξει έναν δρόμο εκλαΐκευσης, ο Βαγγέλης είναι σαν να ήλθε από διαφορετικό σύμπαν. Γραβατόμαγκας που δεν μασάει τα λόγια του, γνήσιο παιδί της πιάτσας και της γειτονιάς, δεν φοβάται να εκφράσει αυτό που σκέφτεται

μη σκεπτόμενος (ή μήπως αγνοώντας) τις οποιεσδήποτε συνέπειες. Και έτσι φτάνουμε στα... γαλλικά. Μάλλον για να το πούμε όπως αρμόζει σε ένα κείμενο αφιερωμένο στον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, έτσι καταλήγουμε στα μπινελίκια.

Τελευταίο παράδειγμα αστικής ευγένειας του Βαγγέλη ήταν το «ντου» που έκανε στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της ΝΔ την οποία και διέκοψε για να βρίσει τον γραμματέα της, Ανδρέα Παπαμιμίκο τον οποίο και είπε μαλάκα και όχι μ@λ@κα.

Ο ακριβής διάλογος:

Μεϊμαράκης: «Πού είναι ο Αμπατζόγλου;»Αμπατζόγλου: «Εδώ πρόεδρε»Μεϊμαράκης: «Πάμε να φύγουμε, Θόδωρε. Δεν θα μείνουμε εδώ να συμμετάσχουμε σε μια διαδικασία που εξευτελίζει τους Νεοδημοκράτες»Μέλη της ΚΕΦΕ: «Τι εννοείς;»Μεϊμαράκης: «Αυτά τα «αρχ..., οι μαλ...μ τα μ...πανα, οι Παπαμιμίκος και Τζιμάρας τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν».

Αυτά όμως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου καθώς η γλώσσα του Βαγγέλη κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.

Από τα πρώτα «θύματά» του ήταν ο Ιωάννης Κοραντής του ΛΑΟΣ. Μία «καλημέρα» ήταν αρκετή για να ακούσει ο πρώην βουλευτής τα εξής: «Μου λες και καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ, εσύ που θες να με πας στο ειδικό δικαστήριο; Σκατομαλ..., καραγκιόζη, έλα έξω, βγες έξω να σε γ...».

Μνημειώδης ήταν και η επίθεση στον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Προκόπης Παυλόπουλος βγαίνει στον Real Fm και τπν Νίκο Χατζηνικολάου χωρίς να υπολογίσει πως στο ακροατήριό του θα ήταν και ο Βαγγέλης. «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον πο@#$ του Χατζηνικολάου. Άμα θες έλα να γλείψεις το δικό μου πο@#$. Είναι πιο γλυκός».

Κανένας θεσμός και καμμία καρέκλα δεν είναι δυνατή να χαλιναγωγήσει την γλώσσα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Κάποια στιγμή λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας κάνει το λάθος να διακόπτει τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με προεδρεύοντα στην Βουλή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ρίχνει λοιπόν τα μπινελίκια του ανενόχλητος έχοντας ξεχάσει πως έχει το μικρόφωνο ανοικτό. Το αποτέλεσμα; Το «άντε γαμ@#$ μαλ@#$» ακούγεται σε όλη την αίθουσα.

Άλλος όμως ένας αποδέκτης της αστικής ευγένειας του Βαγγέλη ήταν και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Κάποια στιγμή και ενώ οι δυο τους έχουν συναντηθεί και δεν έχουν ανταλλάξει και τους καλύτερους χαιρετισμούς, τίθεται ένα ερώτημα για το πού είχε το χέρι του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Είχα πράγματι το χέρι στην τσέπη μου και έπαιζα το κομπολόι μου. Αν ο κ. Καρατζαφέρης νομίζει ότι έκανα κάτι άλλο, μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται».

The post Ο Μεϊμαράκης, η ασυγκράτητη γλώσσα του και τα Νεοδημοκρατικά μπινελίκια του appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
μεμερακις μπινελικια
Τυχαία Θέματα