Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Ρώσο πρόεδρο στο πολιτικό θρίλερ «Πούτιν»

16:23 3/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο Αμερικανός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα ερμηνεύσει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μία ταινία που θα γυριστεί φέτος.

Η Βαλερί Σααρίαν –μία από τους διευθυντές της εταιρίας παραγωγής Knights Bridge Entertainment –δήλωσε ότι σύντομα αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως στην τελευταία έκδοση του σεναρίου για την ταινία που θα έχει τον τίτλο «Πούτιν» και θα είναι πολιτικό θρίλερ.

«Από αξιωματικός της KGB

πρωθυπουργός και πρόεδρος. Άνδρας μύθος. Μία οπτική της προσωπικής ζωής και της καριέρας ενός από τις πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου.». Αυτή θα είναι η ταινία σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ο Ντι Κάπριο ο οποίος φιλοδοξεί να κερδίσει φέτος το πρώτο του Όσκαρ με την ερμηνεία του στην ταινία «The Revenant» του Μεξικανού Αλεσάντρο Γκονζάλεζ Ιναρίτου έχει ήδη δεχθεί να ερμηνεύσει τον ρόλο σύμφωνα με την Σααρίαν.

«Ο Πούτιν έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ως ρόλος. Θα ήθελα πολύ να τον ερμηνεύσω. Είναι κάτι συναρπαστικό για έναν ηθοποιό. Ο Λένιν είναι ένας επίσης ενδιαφέρον ρόλος. Επίσης θα μου άρεσε να παίξω τον Ρασπούτιν» δήλωσε πρόσφατα ο Ντι Κάπριο.

Για το σενάριο της ταινίας συνεργάζονται τρεις συγγραφείς ενώ ο σκηνοθέτης αν και είναι γνωστός η εκπρόσωπος της εταιρίας δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του.

Εκτός από τον Ντι Κάπριο στην ταινία θα παίξουν και άλλοι διάσημοι ηθοποιοί. Η ταινία θα γυριστεί στην Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα του 2017 . Η ταινία αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ καθώς η Ρωσία θεωρείται για το Πεντάγωνο μία από τις μεγαλύτερες απειλές.

The post Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Ρώσο πρόεδρο στο πολιτικό θρίλερ «Πούτιν» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα