“Ο κόσμος κάποια στιγμή σου λέει άει στο διάολο!”

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει την αυτοκριτική του και μιλάει για την πρωινή ζώνη και φημολογούμενους νέους ανταγωνιστές.

Στην εκπομπή «Movies & Stars» του MTV και τον Γιώργο Σατσίδη μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας για την επιτυχία του «Πρωινό mou» και όχι μόνο.

Για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, στην πρωινή ζώνη του Mega, ο 42χρονος παρουσιαστής είπε: «Δεν είμαι ο βασιλιας της πρωινής ζώνης. Ποτέ δεν έχω μιλήσει για πρωτιές και νούμερα, δεν είναι εποχές που ο κόσμος γουστάρει τους επηρμένους,

τα νούμερα τα κάνουμε αλλά δεν έχει νόημα να βγω να τα φωνάζω.Είναι δεδομένο ότι σε άλλες εποχές με αυτά τα νούμερα θα αμειβόμασταν καλύτερα, το σημαντικό όμως είναι ότι πληρωνόμαστε. Δεν είμαι σταρ. Τι σημαίνει σταρ; Κάποια στιγμή τελειώνει αυτό. Στην Ελλάδα άλλωστε τα άλογα τα σκοτώνουμε πριν την ώρα τους».

Πόσο φοβάται τη φημολογούμενη συνεργασία Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μαρίας Μπεκατώρου στο «Πρωινό ΑΝΤ1»; Ο ίδιος απάντησε: «Καταρχάς είναι ενδιαφέρον. Για μένα το καλύτερο θα είναι να υπάρχουν πρωινά και στα 3 κανάλια, θέλω Mega, ANT1, Alpha να έχουν του χρόνου πρωινή ζώνη, παρόλο που για μένα σημαίνει ανταγωνισμός, όμως έτσι υπάρχει λόγος ύπαρξης. Αλλιώς κάποια στιγμή θα την καταργήσει και το MEGA αν την καταργήσουν οι άλλοι».

Όσο για την κόντρα του με την Ευγενία Μανωλίδου, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Ποτέ δεν έχω πει ότι δεν μου αρέσει η Ευγενία Μανωλίδου, πάντα λέω ότι μου αρέσει πάρα πολύ στην τηλεόραση, αυτό που δεν μου άρεσε είναι πολλές φορές ο στημένος τρόπος που διαχειρίζεται την τηλεοπτική της εικόνα. Δεν το έκανα για να παίζω στα κανάλια. Εγώ είμαι στα κανάλια, γιατί να παίζω παραπάνω; Δεν έχω ρίξει κάποιο γάντι για να το σηκώσει η Μανωλίδου!».

Τέλος, για τη σχέση του με τα περιοδικά επεσήμανε: «Παίζοντας και εμείς στο παιχνίδι της showbiz δεν μπορώ να απαγορεύσω στον οποιονδήποτε φωτογράφο να με βγάλει φωτογραφία. Δεν έχω στήσει όμως ποτέ παπαράτσι. Εκεί που είμαι κάθετος και έχω στείλει και εξώδικα σε περιοδικά δύο φορές είναι με το παιδί. Και επειδή τον τελευταίο καιρό έγιναν δύο “κίτρινες κάρτες” έγινα έξαλλος. Μπορεί όσοι δείχνουν τα παιδιά τους στα περιοδικά να έχουν και μια στρατιά ανθρώπων να τα φυλάνε. Εγώ όμως δεν έχω! Γιατί αυτό το παιδάκι όταν πάει στον παιδικό σταθμό να ξέρουν ότι είναι το παιδί του Λιάγκα και της Σκορδά. Πιστεύω ότι όταν υπερπροβάλεις τη ζωή σου ο κόσμος κάποια στιγμή σου λέει “άει στο διάολο!”. Οι περισσότεροι που βγαίνουν στα περιοδικά αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν πέφτει τάλιρο, δεν έχουν ούτε μαντήλι να κλάψουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα