Ο Ερντογάν ο… μεγαλοπρεπής μετακομίζει σε «παλάτι» 1.000 δωματίων και 40.000 τμ [εικόνες]

14:26 5/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο Ταγίπ Ερντογάν κάνει μία γενικότερη αναβάθμιση στην Τουρκία μέσω του... εαυτού του! Τώρα μιας και από πρωθυπουργός έγινε πρόεδρος, αλλάζει και κατοικία και μεταφέρει εαυτόν και την οικογένειά του σε ένα παλάτι 40.000 τ.μ με 1.000 δωμάτια.

Ο Ερντογάν έγινε δωδέκατος πρόεδρος της χώρας στις 10 Αυγούστου και αποφάσισε να σπάσει την παράδοση 91 ετών, σύμφωνα με την οποία οι πρόεδροι της Τουρκίας κατοικούν στο μέγαρο Τσάνκαγια, στο οποίο εγκαταστάθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ την δεκαετία του 1920. Ο νέος πρόεδρος προτίμησε να μείνει σε ένα νέο τεράστιο κτίριο, έξω από την Άγκυρα, το οποίο

βρίσκεται ακόμα σε στάδιο κατασκευής.

Οπώς ήταν αναμενόμενο, η απόφασή του αυτή έχει προκαλέσει σάλο πολιτικών αντιδράσεων. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της χώρας Κεμάλ Κιλιντζάρογλου δηλώνει ότι οι κοινωνίες σύρονται στο χάος, όταν αψηφούν τις παραδόσεις τους. Ενώ ο εκπρόσωπος του Εθνικιστικού κόμματος υποστηρίζει ότι ο Ερντογάν επιχειρεί με αυτή τη κίνηση να συγκριθεί με τον Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Ταγίπ Εντογάν δέχεται μεταξύ άλλων και τις επικρίσεις για την κατασκευή αυτή καθαυτή αφού για να ανεγερθεί το μεγαλοπρεπές κτήριο έπρεπε να κοπούν χιλιάδες δέντρα που βρίσκονταν στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι στο παραδοσιακό προεδρικό μέγαρο θα κατοικήσει ο νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, μαζί με την οικογένειά του.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ο Ερντογάν ο… μεγαλοπρεπής μετακομίζει σε «παλάτι» 1.000 δωματίων και 40.000 τμ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα