Ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν πρόλαβε να χωρίσει από την Ευρυδίκη και… μας συστήνει τη νέα του σύντροφο [εικόνα]

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του χωρισμού της Ευρυδίκης με το Δημήτρη Κοργιαλά. Κι αυτό γιατί το ζευγάρι φαινόταν πολύ αγαπημένο. Φαίνεται όμως πως ο τραγουδιστής έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και μάλιστα μαζί με τη… νέα του σύντροφο.

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου και πρώην σύντροφο του Μπάμπη Στόκα, με την οποία δε διστάζει να κυκλοφορήσει δημόσια και να φωτογραφηθεί, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Ευρυδίκη.

Ερωτευμένοι κι ενθουσιασμένοι πραγματοποίησαν καλοκαιρινή απόδραση στην Καλαμάτα και ο φακός τους απαθανάτισε σε γνωστή παραλία σε πολύ τρυφερές και ρομαντικές στιγμές ανταλλάσοντας ερωτικά φιλιά κι αγκαλιές.

Η Φωτεινή Ψυχίδου ανάρτησε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κι έγραψε στα Αγγλικά: «Δώσε μου τον ήλιο... Δώσε μου τον άντρα... Δώσε μου το φιλί».

Δείτε τη φωτογραφία στο ToraTora.gr

The post Ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν πρόλαβε να χωρίσει από την Ευρυδίκη και… μας συστήνει τη νέα του σύντροφο [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα