Ο Μπέζος απαντά στην Ακρίτα!

«Κατ’ αρχάς δεν μίλησα και δεν μιλάω γενικώς για κανέναν υποτιμητικά. Και θα σας πω μόνο μια λέξη: γνωριζόμαστε. Αυτό, τίποτε άλλο. Στην ίδια αυλή απλώνουμε», λέει για την κριτική που δέχτηκε στα περί σαβούρας της τηλεόρασης.

«Η κατάσταση στο τηλεοπτικό πεδίο είναι πάρα πολύ καλή. Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε… Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα», είχε δηλώσει ο Γιάννης Μπέζος προκαλώντας έντονες αντιδράσεις συναδέλφων του και κυρίως της Έλενας Ακρίτα.

Σήμερα

ο ηθοποιός επανέρχεται με νέα δήλωσή του στο περιοδικό ΕΓΩ η οποία δεν είναι πολύ σίγουρο ότι θα ρίξει τους τόνους:

«Κατ’ αρχάς δεν μίλησα και δεν μιλάω γενικώς για κανέναν υποτιμητικά. Και θα σας πω μόνο μια λέξη: γνωριζόμαστε. Αυτό, τίποτε άλλο. Στην ίδια αυλή απλώνουμε, δεν είναι και καμιά τεράστια χώρα η Ελλάδα. Τελεία και παύλα. Είναι μεγάλη πολυτέλεια να ασχολούμαστε με αυτά. Πρέπει να σοβαρευτούμε για να δούμε τι θα κάνουμε. Ας αφήσουμε το ποιος είναι καλός και ποιος δεν είναι στην τηλεόραση. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά. Γι’ αυτό και λέω “γνωριζόμαστε”. Έχω αυτή την άποψη, την είχα πολλά χρόνια πριν, δεν το λέω τώρα για πρώτη φορά, δεν είμαι όψιμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα