Ο άσσος του μπαμπά! Η γυναίκα του Μαρκ Φιλιππούση γνωρίζει στον μικρό Νικόλα τα courts

Από νωρίς στα γήπεδα του τένις βάζει τον μόλις δύο μηνών γιο της η σύζυγος του γνωστού Ελληνοαυστραλού τενίστα Μαρκ Φιλιππούση, Σιλβάνα Λάβιν.

Το 29χρονο μοντέλο θέλησε να γνωρίσει στον μικρό Νίκολας τα courts από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωή του, καθώς τον πήγε να δει στην προπόνηση τον μπαμπά του.

Ο Μαρκ που δηλώνει τρελός χαζομπαμπάς βρίσκεται στο Σαν Ντιέγκο για προπονήσεις και η έκπληξή του ήταν πολύ μεγάλη όταν αντίκρισε τον μικρό του μπόμπιρα.

Η Σιλβάνα που χρησιμοποιεί τακτικά τα social media

«ανέβασε» σε Twitter και Instagram φωτογραφίες από την τελευταία έξοδό της μαζί με τον μπέμπη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Βλέποντας τον μπαμπά στην προπόνηση @mark_philippoussis. #trainingday #dodgingballs #tenniscourts #fun #fairbanksranchcountryclub.

Στα πλάνα η λαμπερή μαμά φαίνεται χαλαρή και ευχάριστη, χαμογελώντας πάντα στο φακό. Και όταν σουρουπώνει ποστάρει την τελευταία εικόνα της ημέρας και γράφει: «Το πρώτο μας ηλιοβασίλεμα. Ο Νίκολας πλησιάζει τα αστέρια». @silvanalovin #sunset #family #beautiful #love #life #blessed #thankful #happy.

Keywords
Τυχαία Θέματα