Ο ανατρεπτικός Σεθ ΜακΦάρλαν επιστρέφει: Δες το τρέιλερ του One Million Ways To Die In The West

08:23 1/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί κάποιες φορές να είναι χοντροκομμένο το χιούμορ του Σεθ ΜακΦάρλαντ αλλά είναι πάντα αστείο και η νέα του ταινία «One Million Ways To Die In The West» αναμένεται να προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου.

Ο ανατρεπτικός ΜακΦάρλαντ δοκιμάζει μία συνταγή όχι και τόσο πετυχημένη κατά το παρελθόν. Ο συνδυασμός φαρ ουέστ και κωμωδία δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένος στο παρελθόν καθώς οι ταινίες δεν ήταν ιδιαίτερα αστείες. Επίσης γενικά το φαρ ουέστ δεν πουλάει και δεν τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού.

Και

εδώ έρχεται ο Σεθ ΜακΦάρλαν που με το ανατρεπτικό και συχνά χοντροκομμένο χιούμορ το οποίο μας έδειξε και στο «Ted» μας πάει ένα ταξίδι στο παρελθόν χωρίς να σέβεται ιδιαίτερα την εποχή και τους κανόνες της.

Το τρέιλερ της ταινίας δείχνει σαν να κοιτάζει το είδος των western και της όλης εποχής τους ένας θεατής του σήμερα και ίσως αυτό να είναι που τα αστεία του ΜακΦάρλαν είναι τόσο πετυχημένα.

Εκτός από την σκηνοθεσία, ο Σεθ ΜακΦάρλαν πρωταγωνιστεί στην ταινία και υποδύεται τον ιδιοκτήτη ενός ράντσου που βιώνει την εγκατάλειψη καθώς τον άφησε η αρραβωνιαστικιά του (Αμάντα Σέιφριντ) επειδή εκείνος ανακάλυψε ότι μπορεί να λύσει μία διαφωνία με πολλούς άλλους τρόπους και όχι με την μονομαχία. Η απογοήτευση του πρωταγωνιστή μετριάζεται όταν κάνει στην πόλη την εμφάνιση της μία νέα γυναίκα (Σαρλίζ Θερόν) που δείχνει να ενδιαφέρεται γι αυτόν.

Στο πλευρό των τριών πρωταγωνιστών θα βρίσκονται οι: Λίαμ Νίσον, Νιλ Πάτρικ Χάρις και Σάρα Σίλβερμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα