Ο Steve Jobs επιστρέφει στους κινηματογράφους – Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας [βίντεο]

11:06 4/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Η πρώτη μεταφορά της ζωής του Steve Jobs στην μεγάλη οθόνη γνώρισε πρωτοφανή αποτυχία. Το τρέιλερ της δεύτερης απόπειρας με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender κλέβει τις εντυπώσεις.

Η ταινία συνάντησε πολλά εμπόδια μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Ο David Fincher (Gone Girl), ο οποίος είχε αναλάβει αρχικά τη σκηνοθεσία, αποχώρησε και το project κατέληξε στον Danny Boyle (Slumdog

Millionaire, 127 Hours). Ο ρόλος του Steve Jobs είχε δοθεί αρχικά στον Leonardo DiCaprio, στη συνέχεια το ρόλο ανέλαβε ο Christian Bale, ο οποίος επίσης δε θέλησε να τον υποδυθεί και έτσι τελικά δόθηκε στον Fassbender. Το σενάριο της ταινίας έχει επιμεληθεί ο Aaron Sorkin (The Social Network) και είναι βασισμένο στη βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson.

Στο πλευρό του ηθοποιού συμμετέχουν η Kate Winslet ως η διευθύντρια μάρκετινγκ της Macintosh, Joanna Hoffman, ενώ ο Seth Rogen υποδύεται τον συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniak. Η ταινία ακολουθεί τη ζωή και την κληρονομιά του Steve Jobs. Το πάθος και η εφευρετικότητά του ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την ψηφιακή εποχή.

Η νέα ταινία τοποθετείται σε τρεις παρουσιάσεις εικονικών προϊόντων με τελευταία την παρουσίαση του iMac του 1998 και θα δούμε τα παρασκήνια της ψηφιακής εξέλιξης που θα δημιουργήσουν την εικόνα αυτού του θρύλου.

Δείτε το τρέιλερ:

The post Ο Steve Jobs επιστρέφει στους κινηματογράφους – Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα