Ο Joel Kinnaman ψάχνει το alter ego του!

Ξημερώματα Τετάρτης στο βροχερό Λονδίνο ένας άντρας χάνεται στους δρόμους της πόλης αναζητώντας αυτό το κάτι που θα τον βάλει σε μεγάλες περιπέτειες! Όταν ο ευρηματικός Jonas Åkerlund σκηνοθετεί τον -πάντοτε κομψό- Joel Kinnaman το αποτέλεσμα είναι μια μίνι ατμοσφαιρική χολιγουντιανή παραγωγή. Ο ηθοποιός που έγινε διεθνώς γνωστός με το ρόλο του στην αμερικανική εκδοχή της σειράς «The Killing» και πρωταγωνίστησε στο remake του «RoboCop» ντύνεται με τη νέα

συλλογή της H&M και γίνεται σημείο αναφοράς εκατομμυρίων ανδρών με την σικάτη εμφάνισή του στο βίντεο λανσαρίσματος που σκηνοθέτησε ο Jonas Åkerlund με τίτλο Αlter Ego.

«Η Η&Μ προσφέρει σε κάθε άντρα τη δυνατότητα να δείχνει όμορφος κάθε μέρα και να δημιουργεί εύκολα το προσωπικό του στυλ. Η ανδρική συλλογή μου δίνει πάντα μια επιλογή για το τι θέλω να φορέσω, είτε πρόκειται για ένα κομψό κουστούμι και πόλο μπλούζα είτε για πιο χαλαρό look με τζην και τουίντ μπουφάν. Για το λόγο αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι το πρόσωπο της εταιρείας αυτή τη σεζόν», λέει ο Joel Kinnaman και προτείνει σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν το στυλ του ένα πράσινο μπουφάν σε στυλ κολλεγιακό πάνω από ένα μπλε σκούρο πουλόβερ με λαιμόκοψη και denim πουκάμισο!
Δείτε όλη τη συλλογή εδώ.

Δείτε το Alter Ego που μόλις κυκλοφόρησε:

Keywords
Τυχαία Θέματα