Ντολμαδάκια σε ταβέρνα στην Πλάκα θα ταΐσει ο Σαμαράς την Άνγκελα Μέρκελ

Την Ελλάδα - από την καλή και από την ανάποδη - αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς να δείξει στη Γερμανίδα καγκελάριο, Αγκελα Μέρκελ.

Έτσι, αυτή τη φορά - κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα - ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να της κάνει το τραπέζι ούτε στο εστιατόριο του Μουσείου της

Ακρόπολης, άλλωστε η κυρία Μέρκελ εκεί έχει γευματίσει, ούτε στο Μέγαρο Μαξίμου με κέιτερινγκ από εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου.

Σκέφτηκε, λοιπόν, κάτι διαφορετικό για τη σημερινή επίσκεψη, αφού και η επίσκεψη είναι μία ιστορική στιγμή για την ελληνική οικονομία. Έτσι, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, σε συνεννόηση με τους Γερμανούς, κλείστηκε μια ελληνική παραδοσιακή ταβέρνα (με μεζέδες, χύμα κρασί και μπίρα) στην... Πλάκα.

Η αλήθεια είναι ήταν και επιθυμία της κυρίας Μέρκελ, η οποία υπενθυμίζεται ότι στη Γερμανία πολλές φορές τιμά με την παρουσία της ελληνικές ταβέρνες, αφού κι αυτή έχει δηλώσει φαν της ελληνικής μεσογειακής κουζίνας.

Βέβαια ο Βηματοδότης, για λόγους ασφαλείας, δεν αποκάλυψε το όνομα της ταβέρνας στην Πλάκα που θα δειπνήσουν ο κ Σαμαράς και η φιλοξενούμενή του Άνγκελα Μέρκελ. Για ακριβώς τον ίδιο λόγο, από την Πέμπτη το μεσημέρι - όπου και κλείστηκε από το Μαξίμου το τραπέζι - το μαγαζί έχει πλέον διακριτική αστυνομική παρουσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα