Ντι Κάπριο-Σκορτσέζε: Το δίδυμο της επιτυχίας! Μια κρυφή ματιά στα παρασκήνια του «The Wolf of Wall Street»

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα δίδυμο που προκαλεί δέος και σε καθηλώνει στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Πόσο μάλλον όταν το βλέπεις μαζί να συνεργάζεται!

Μάρτιν Σκορτσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο πρόσφεραν μοναδικές στιγμές στους σινεφίλ, καθώς ο φωτογραφικός φακός του Μπριζίτ Λακόμπ τους απαθανάτισε μαζί την ώρα που γύριζαν τις σκηνές της επερχόμενης ταινίας τους. Και φυσικά το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Οι φωτογραφίες των γυρισμάτων του «The Wolf of Wall Street» αξίζουν κάτι παραπάνω από Οσκαρ!

Ο

Μάρτιν Σκορσέζε και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, οι οποίοι συνεργάζονται για 5η φορά μαζί, επιστρέφουν στα χρόνια που ο καπιταλισμός ήταν ένα ολοήμερο πάρτι στο «The Wolf of Wall Street» και παρουσιάζουν μια ταινία βασισμένη στο αυτοβιογραφικό best - seller του Τζόρνταν Μπέλφορτ.

Το έργο τους αποτελεί μια αντισυμβατική χαρτογράφηση της ζωής των χρηματιστών της Νέας Υόρκης στις δεκαετίες του '80 και του '90, όταν ακόμη η Wall Street χρηματοδοτούσε το αδηφάγο αμερικανικό όνειρο. Ο Μάθιου Μακ Κόναχι πλαισιώνει τον Ντι Κάπριο και μαζί τους παίζουν οι Τζόνα Χιλ, Ζαν Ντιζαρντέν, Τον Φαβρό και Ρομπ Ράινερ.

Πάρτε μια γεύση από το τι σας περιμένει ρίχνοντας μια κρυφή ματιά στα παρασκήνια του «The Wolf of Wall Street»...

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα