Ντε Νίρο & Πφάιφερ «βουτηγμένοι» στο έγκλημα – Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι κακοποιών θα υποδυθούν;

Επτά χρόνια μετά τη σύλληψη του Μπέρνι Μάντοφ, ετοιμάζονται δύο τηλεοπτικές παραγωγές με το έργο και τις ημέρες του χρηματοοικονομικού σύμβουλου, που λειτούργησε το μεγαλύτερο «σχήμα Ponzi» στην ιστορία των επενδύσεων.

Ο εγκληματίας ομολόγησε την ενοχή του για 11 κατηγορίες στην εξαπάτηση επενδυτών, από τους οποίους απέσπασε περίπου 65 δισεκατομμύρια δολάρια εφαρμόζοντας το περίφημο σχήμα Ponzi πάνω από 20 χρόνια. Σήμερα, εκτίει ποινή φυλάκισης 150 χρόνων σε ομοσπονδιακή φυλακή στη Βόρεια Καρολίνα.

Η

πρώτη παραγωγή είναι μία μίνι σειρά με πρωταγωνιστές τον Ρίτσαρντ Ντρέιφους και την Μπλάιθ Ντάνερ, στους ρόλους του Μπέρνι και της συζύγου του, Ρουθ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο ABC το καλοκαίρι.

Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και της Μισέλ Πφάιφερ από την αναμενόμενη τηλεταινία του HBO «The Wizard of Lies», καθώς οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν το άλλοτε ισχυρό ζευγάρι του Μανχάταν...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Ντε Νίρο & Πφάιφερ «βουτηγμένοι» στο έγκλημα – Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι κακοποιών θα υποδυθούν; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα