Νίκος Μιχαλολιάκος: Αν υπήρχαν οι Ναζί, ίσως ήμασταν μαζί – Νέες φωτογραφίες Κασιδιάρη με όπλα [βίντεο]

Νέα στοιχεία από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της Χρυσής Αυγής είδαν το φως της δημοσιότητας, με ένα βίντεο του γενικού γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου να δηλώνει ότι αν οι Ναζί υπήρχαν στη σημερινή εποχή το κόμμα του ίσως και να ήταν στο πλευρό τους, ενώ βρέθηκαν και φωτογραφίες του Ηλία Κασιδιάρη

με όπλα.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται σε βίντεο να δηλώνει πως αν οι Ναζί υπήρχαν σήμερα, τότε ίσως να ήταν μαζί τους, ενώ παρομοιάζει τον εαυτό του με Ινδιάνο και τους αλλοδαπούς με καουμπόιδες.

«Αν υπήρχαν σήμερα οι ναζί, ίσως να ήμασταν μαζί», υποστήριζε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε ομιλία του σε εκδήλωση του κόμματος.

«Δεν έχουμε καμία ξενοφοβία, δεν φοβόμαστε κανέναν ξένο. Να τους διώξουμε θέλουμε, είναι πολύ απλό το θέμα. Είμαστε οι Ινδιάνοι και είναι οι καουμπόιδες. Δε θα γίνουμε Αμερική».

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που απέστειλε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας στις εφέτες ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Οι φωτογραφίες του Ηλία Κασιδιάρη με όπλο

Όσον αφορά τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη με όπλο προέρχονται από έρευνα της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ίδιου του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής και των φυλακισμένων Γιάννη Λαγού και Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στους υπολογιστές βρέθηκαν φωτογραφίες από προσηλυτισμό νέων μελών στο κόμμα, από τα τελετουργικά τους, ενώ σε αυτόν του Νίκου Μιχαλολιάκου υπήρχε ένας φάκελος με τίτλο «Βρωμιάρηδες» που περιελάμβανε σκαναρισμένες ταυτότητες αστυνομικών και προφίλ στο Facebook από απλούς πολίτες. 1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα