Νίκησε Ιταλία και απέκλεισε Αγγλία – 1-0 και πρόκριση για την Κόστα Ρίκα

Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο γινόταν η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ όλοι μας στοχεύσαμε τον Δ΄Όμιλο, με Αγγλία, Ιταλία, Ουρουγουάη και Κόστα Ρίκα ως έναν όμιλο-φωτιά με τις τρεις πρώτες να παλεύουν για την πρόκριση και την τελευταία να μένει με τη χαρά της συμμετοχής. Ε, όλοι μας πρέπει να πάμε να σκίσουμε τα πτυχία μας, γιατί η Κόστα Ρίκα προκρίθηκε πρώτη και πανηγυρικά.

Μετά την τριάρα της πρεμιέρας απέναντι στην Ουρουγουάη, η θαυματουργή ομάδα της Κόστα Ρίκα πήρε παραμάζωμα και τους Ιταλούς, με το σκορ 1-0 να είναι

επιεικές, καθώς οι γείτονες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα, ενώ οι Λατίνοι διαμαρτύρονται δίκαια και για μια καθαρή ανατροπή του Τζόελ Κάμπελ από τον Κιελίνι. Το γκολ για τους Κοσταρικανούς πέτυχε στο 44΄ο Ρούις με κεφαλιά που χτύπησε το οριζόντιο του Μπουφόν και έσκασε λίγο μέσα από τη γραμμή.

Με αυτή τη νίκη δεν προκρίθηκε μόνο η Κόστα Ρίκα, αλλά αποχαιρέτησε και οριστικά την διοργάνωση η Αγγλία, που θα παίξει έναν αγώνα χωρίς ενδιαφέρον την τρίτη αγωνιστική απέναντι στην ομάδα που την απέκλεισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα