Νέος πόλεμος Τζολί με Άνιστον -Της πήρε τον άνδρα, της πήρε και τη «φωλίτσα»

Αρχικά, οι φήμες πάντα, θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να κάνει σχέση με τον Μπράντ Πιτ πριν χωρίσουν με την Τζένιφερ Άνιστον. Στη συνέχεια ξεκινά ένας πόλεμος ανάμεσα στις δυο γυναίκες για τα όμορφα μάτια του Πιτ. Αναβολές γάμων, κρυφά τηλεφωνήματα του πρώην ζευγαριού, παιδιά, σχέσεις. Και όμως, η κόντρα καλά κρατάει...

Αφορμή αυτή τη φορά η αγαπημένη σουίτα της Άνιστον. Η Αντζελίνα Τζολί έκλεισε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο-στέκι της "πρώην" για να περάσει μία νύχτα πάθους με τον Μπραντ Πιτ

μακριά από τα παιδιά τους. Μάλιστα δεν επέλεξε μόνο το ξενοδοχείο Sunset Tower στο Χόλιγουντ αλλά και τη σουίτα 1502 αξίας 2.500 δολαρίων τη βραδιά, όπου μένει πάντα η Άντιστον όταν μένει εκεί.

Όπως αποκαλύπτει η MailOnline, η Τζολί και ο Πιτ συνηθίζουν να περνούν βραδιές πάθους σε ξενοδοχεία, μόνο που συνήθως ο Μπραντ αναλαμβάνει να κλείσει το μέρος και επιλέγει το Four Seasons. Αυτή τη φορά, την πρωτοβουλία πήρε η Αντζελίνα και αποφάσισε να αλλάξει στέκι και να προτιμήσει αυτό το δωμάτιο.

Μάλιστα, η Ανιστον έμεινε στη συγκεκριμένη σουίτα επί τρεις μήνες όταν έψαχνε να αγοράσει σπίτι στο Λος Αντζελες και πλήρωσε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου το ποσόν των 60.000 δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα