Νεκρός από το 2009 ο φερόμενος ως απαγωγέας της μικρής Μαντλίν

Η εφημερίδα Daily Mail δίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφία υπόπτου στην υπόθεση με την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν που συγκλόνισε διεθνώς.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν που σημειώθηκε το 2007 στην Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Ο Ευκλείδης Μοντέιρο, εργαζόμενος τότε στο εστιατόριο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος OceanClub

όταν η οικογένεια ΜακΚαν βρισκόταν στην Πορτογαλία, φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση και πιθανόν να είναι ο απαγωγέας της Μαντλίν.

Ο Ευκλείδης Μοντέιρο που εργαζόταν στο εστιατόριο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος OceanClub όταν η οικογένεια ΜακΚαν βρισκόταν στην Πορτογαλία φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή, αν όχι ο ίδιος ο απαγωγέας.

Ο φερόμενος ως ύποπτος είναι νεκρός εδώ και τέσσερα χρόνια μετά από τροχαίο δυστύχημα, χάνοντας τη ζωή του μετά από ατύχημα με τρακτέρ. Οι τοπικές αρχές πιθανολογούν ότι είχε ως κίνητρο την εκδίκηση, καθώς είχε απολυθεί από την ιδιοκτησία του συγκροτήματος.

Ο φερόμενος ως ύποπτος είναι νεκρός εδώ και τέσσερα χρόνια μετά από τροχαίο δυστύχημα, χάνοντας τη ζωή του μετά από ατύχημα με τρακτέρ. Το 1996 ο Μοντέιρο, χρήστης ναρκωτικών, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για κλοπή, ενώ εργαζόμενος στο ίδιο συγκρότημα δήλωσε πως δεν τον εμπιστεύονταν εξαιτίας του εθισμού του.

Ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε το κορίτσι για να κάνει να σταματήσει να κλαίει, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε από την ημέρα της εξαφάνισής της, επομένως τώρα αναζητούν το πτώμα της.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα