Νεκρή από εγκεφαλικό η 34χρονη «βασίλισσα του Snapchat» και πρώην κουνελάκι, Κέιτι Μέι [εικόνες]

12:58 5/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Στα 34 της χρόνια έχασε τη μάχη για τη ζωή το όμορφο μοντέλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Κέιτι Μέι, η οποία μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη, κατέληξε μερικές ώρες αργότερα.

Η Κέιτι ήταν ιδιαιτέρως γνωστή στην Αμερική τόσο για τις καυτές της φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά όπως το Playboy, το Sports Illustrated και το GQ όσο και για την ενασχόλησή της με τα social media, τα οποία «τιμούσε» ιδιαιτέρως. Η ίδια είχε ανακηρυχθεί η «βασίλισσα του Snapchat» με τους followers της στο Instagram να ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια.

Η όμορφη Κέιτι υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο λόγω μιας φραγμένης αρτηρίας στην καρωτίδα, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή. Η οικογένειά της ρίχνει ευθύνες στους γιατρούς, καθώς η 34χρονη μερικές ημέρες πριν το μοιραίο εγκεφαλικό παραπονέθηκε για έντονο πονόλαιμο και απευθυνόμενη στους ειδικούς κατέληξε να λαμβάνει μια ειδική θεραπεία η οποία αποδείχθηκε καταστροφική για την υγεία της.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως η Κέιτ αφήνει πίσω της μια 7χρονη κόρη την οποία απέκτησε με τον Άλεξ Μάιμον με τον οποίο όμως ποτέ δεν παντρεύτηκε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις των Dolce & Gabbana και μέχρι τελευταία στιγμή οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές.

1 από 23 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Νεκρή από εγκεφαλικό η 34χρονη «βασίλισσα του Snapchat» και πρώην κουνελάκι, Κέιτι Μέι [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα