Νέες σειρές και εκπομπές –Τι θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση

Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα κανάλια προσπαθούν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες να ετοιμάσουν το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Το Mega αντεπιτίθεται με νέες σατιρικές, ενημερωτικές και κοινωνικές εκπομπές. Φέτος εντάσσει στο πρόγραμμά του καθημερινό απογευματινό μαγκαζίνο με ψυχαγωγική, πολιτική και κοινωνική προσέγγιση της επικαιρότητας και παρουσιαστές τον Κώστα Γιαννακίδη και την Δέσποινα Βλεπάκη. Στην απογευματινή ζώνη θα προβάλλεται και η κυπριακή σειρά «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» που έχει μεταδώσει παλιότερα

το Mega Κύπρου.

Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο μεγάλο κανάλι ο Γιώργος Μητσικώστας με βραδινή εβδομαδιαία live εκπομπή με τη συμμετοχή κοινού. Την δική της καλημέρα θα μας λέει τα πρωινά του σαββατοκύριακου η Τζένη Μπαλατσινού με το Jenny-Jenny. Στην παρέα της θα είναι ο Παναγιώτης Χατζιδάκης, η Ελεάνα Χρυσικοπούλου, η Αμαλία Κυπαρίσση και η Έλενα Παπασταύρου ενώ την αρχισυνταξία της εκπομπής υπογράφει η Χριστίνα Κατσαντώνη. Πρεμιέρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Επίσης, με δική της εβδομαδιαία εκπομπή επιστρέφει –όπως όλα δείχνουν- και η Άννα Δρούζα που θα παρουσιάσει μία εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου με επίκαιρα θέματα ή υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος, στα οποία θα καλείται να έχει ανάμειξη και το κοινό, παρέχοντας πληροφορίες.

Το «μενού» έχει και ένα νέο ριάλιτι που θα τιτλοφορείται «Parking». Νέα ζευγάρια θα προσπαθούν μέσα από εμπόδια να παρκάρουν αυτοκίνητα. Αναμένεται να προβληθεί σε prime time ζώνη. Το κανάλι θα επενδύσει και σε ελληνικές σειρές αλλά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να ποντάρει στην ελληνική μυθοπλασία εντάσσοντας στο πρόγραμμά του και στις ήδη υπάρχουσες δύο νέες σειρές. Μία κωμική με πρωταγωνιστή τον Θανάση Τσαλταμπάση και μία ρομαντική κομεντί βασισμένη στο ισραηλίτικο «She's with me» το οποίο παραπέμπει στην κινηματογραφική ταινία «Μια βραδιά στο Notting Hill».

Με καινούργια βραδινή εκπομπή που θα παρουσιάζει μόνος του συνεχίζει στο κανάλι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το κόνσεπτ δεν είναι ακόμα γνωστό ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχει σε κάποια στήλη και ο Δημήτρης Σταρόβας. Η εκπομπή θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα. Στην απογευματινή ζώνη ποντάρει πολλά και ο ΑΝΤ1 επιλέγοντας ένα νεανικό δίδυμο. Μένει να δούμε αν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπό την καθοδήγηση του μαέστρου, Βαγγέλη Περρή, θα καταφέρουν να δικαιώσουν τις προσδοκίες των ανθρώπων του καναλιού.

Στον ALPHA αποφάσισαν να μην πρωτοτυπήσουν και να συνεχίσουν στο ίδιο επιτυχημένο μοτίβο στηρίζοντας της ελληνικές κωμικές σειρές. Έτσι εντάσσουν στο πρόγραμμά τους δύο ακόμα. Για πρώτη φορά ο Γιάννης Μπέζος συναντιέται τηλεοπτικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο «Μη με σκας», όπου παρακολουθούμε τις περιπέτειες ενώ ενός γκέι ζευγαριού που συζεί εδώ και χρόνια, ενώ «Οι Άσφαιροι» μας υπόσχονται πολλές ιστορίες αστυνομικής τρέλας με πρωταγωνιστές δυο ιδιόμορφους ερευνητές για κλάματα που είναι τελείως ανίκανοι αλλά και τυχεροί.

Το STAR κάνει στροφή στην ελληνική μυθοπλασία και έχει ήδη εντάξει στο πρόγραμμά του μία ολοκαίνουρια καθημερινή δραματική σειρά -«9 Μήνες»-, ενώ συζητεί και την διασκευή δύο επιτυχημένων σειρών του εξωτερικού. Το «Our crazy family»(Η δική μας τρελή οικογένεια) και το «The Kitchen» (Η κουζίνα) που προβάλλει διάφορες καταστάσεις από την καθημερινότητα των υπαλλήλων ενός πανάκριβου εστιατορίου.

Ετοιμάζεται επίσης να προβάλει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με την υπογραφή του Νίκου Χριστοφόρου (οργάνωση παραγωγής). «Blind Taste» θα λέγεται η εκπομπή στην οποία ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα αναθέτει στους 4 παίκτες την εκτέλεση μιας συνταγής καταθέτοντας την εμπειρία τους στο παιχνίδι, στο δωμάτιο συνεντεύξεων, όπου εκεί βέβαια δεν λείπουν οι καυστικές κριτικές! Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ.

Πρεμιέρα στο κανάλι ετοιμάζεται να κάνει για πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες και η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Πρόκειται για καθημερινή, ζωντανή, κοινωνική εκπομπή με ανθρώπινες, επίκαιρες, καθημερινές ιστορίες, από μια διαφορετική οπτική.

Το «Kick-Off» η νέα αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 22:00. Μαζί τους θα είναι έγκριτοι σχολιαστές, όπως ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, καλεσμένοι-έκπληξη, ρεπόρτερ ομάδων, κοινό που θα «ζωντανεύει» τα βράδια της Κυριακής, η Χριστίνα Βραχάλη που θα βγάζει ασίστ και θα σκοράρει, όλο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ, και ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος θα σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις.

The post Νέες σειρές και εκπομπές –Τι θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα