Νέες μηνύσεις κατά βουλευτών και δημοσιογράφων από τη Ραχήλ Μακρή: «Απειλείται η ζωή μου»

13:54 7/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Συνέχεια με μηνύσεις και αγωγές κατά δημοσιογράφων αλλά και κατά βουλευτών θα δώσει η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά της σε δημοσιογράφους, βάσει της οποίας συνελήφθη η αρχισυντάκτρια του Ελεύθερου Τύπου την Κυριακή (αργά το βράδυ αφέθηκε ελεύθερη), δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως «δεν μετανιώνω γι' αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές» και προσέθεσε πως θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές, όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Η

κ. Μακρή ανέφερε ότι αυτό που την εκνεύρισε ήταν ότι τη χαρακτήρισαν «ανεκδιήγητη». Υποστήριξε δε ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη γιατί απειλείται η ζωή της.

Δήλωσε, επίσης, ότι ποτέ δεν είπε τις συγκεκριμένες φράσεις υποστήριξης της Χρυσής Αυγής. «Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στην αστυνομία για να με προστατέψει» σημείωσε.

Η κ. Μακρή επιτέθηκε και κατά της ΕΣΗΕΑ, ενώ αναφέρθηκε στην πρόεδρο της Ένωσης Μαρία Αντωνιάδου, ως κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.

Στο μεταξύ, για υποκρισία κατηγόρησε τη Ραχήλ Μακρή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ίδιο σταθμό. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε θετικές αναφορές για τη Χρυσή Αυγή στην επιτροπή της Βουλής, αλλά όσα ανέφερε τα είπε εκτός μικροφώνου, (δεν ήταν ομιλήτρια) και δεν έχουν καταγραφεί στα πρακτικά.

Χθες το βράδυ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου είχε τονίσει ότι «είναι απαράδεκτο για ένα πολιτικό πρόσωπο να απαντά στην κριτική δημοσιογράφων με μηνύσεις και συλλήψεις. Η λογική της κατρακύλας είναι ο πάτος» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα