Νέα εξέλιξη: Διαλύθηκε εν πτήσει το Airbus

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα οι πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν ότι το μοιραίο Airbus διαλύθηκε στον αέρα, προτού συντριβεί στη Χερσόνησο του Σινά. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει Ρώσος εμπειρογνώμονας ο οποίος τονίζει:

«Το Airbus διαλύθηκε στον αέρα και τα συντρίμμια διασκορπίστηκαν σε μια μεγάλη έκταση, περίπου 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων»,

Οι αιγυπτιακές αρχές ανακοίνωσαν

το Σάββατο ότι βρήκαν τμήματα του αεροσκάφους σε έναν κύκλο με ακτίνα 8 χιλιομέτρων κάτι που σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, ενισχύει το σενάριο να διαλύθηκε το Airbus εν πτήσει. Μάλιστα, ένας αξιωματικός του αιγυπτιακού στρατού που μετέχει στις έρευνες ανέφερε ότι σήμερα η περίμετρος των ερευνών επεκτάθηκε στα 15 χιλιόμετρα.

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι απ’ την άλλη ζήτησε από όλες τις πλευρές να περιμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία μπορεί να πάρει αρκετό καιρό, προτού προβούν σε εικασίες για τις πιθανές αιτίες της συντριβής του αεροσκάφους: «Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να αφήσουμε τους ειδικούς να εργαστούν και να μην αναφερόμαστε σε αιτίες καθώς αυτό ακριβώς αποτελεί το αντικείμενο μιας μεγάλης, περίπλοκης τεχνικής έρευνας».

The post Νέα εξέλιξη: Διαλύθηκε εν πτήσει το Airbus appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα