Ναταλία Γερμανού – Ελένη Μενεγάκη: Ποια κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η τηλεμαχία της μεσημεριανή ζώνης 13:00 - 16:00 ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τη Ναταλία Γερμανού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελένη κέρδισε εύκολα την πρωτιά, σημειώνοντας τα γνωστά υψηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει τα τελευταία χρόνια. Η Ναταλία, ωστόσο,όπως φαίνεται από τις μετρήσεις των πρώτων ημερών, δε φαίνεται να στερείται ποσοστά μετά την εμφάνιση της Ελένης

στο τηλεοπτικό πεδίο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη η εκπομπή «Ελένη», έκανε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 20%(υπήρξε μα μικρή πτώση συγκριτικά με την Τρίτη), ενώ ο μέσος όρος της εκπομπής στο δυναμικό κοινό 15 - 44 ήταν 27,5%.

Από την άλλη, η Ναταλία σημείωσε μέσο όρο στα γενικά 7,5%, ενώ στο κοινό 15 - 44 ο μέσος όρος ήταν 7,9% (ελαφρώς ανοδική πορεία συγκριτικά με την Τρίτη) .

Πρέπει να πούμε πως οι δυο εκπομπές, μπορεί να παίζουν απέναντι, ωστόσο, δεν είναι συγκρίσιμες, καθώς η Ελένη κατέχει εδώ και χρόνια τη θέση της βασίλισσας στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ η Ναταλία δοκιμάζεται για πρώτη φορά και μέσα από ένα κανάλι που μπορεί να έχει ξεκινήσει δυνατά, αλλά ο μέσος που σημειώνει τις καθημερινές δεν είναι ανταγωνίσιμος με αυτόν του ALPHA…

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ναταλία Γερμανού – Ελένη Μενεγάκη: Ποια κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα