«Ναι» ο Νενέ για Ολυμπιακό, φεύγει ο Ελαμπντελαουί

Ο Νενέ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στην πρόταση που του έκανε και ο Βραζιλιάνος περιμένει την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα για να πιάσει... λιμάνι. Στην πόρτα της εξόδου ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, οδεύει προς Μπενφίκα...

Από την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός μπαίνει σε κλίμα εξελίξεων. Μετά το Δ.Σ, όπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις στο στρατόπεδο της

ομάδας του Πειραιά εργάζονται καθημερινά πάνω στην «επόμενη μέρα» του συλλόγου που αφορά κατά κύριο λόγο τη συμφωνία με το νέο προπονητή, αλλά και τις μεταγραφές για την στελέχωση και την ενδυνάμωση του ρόστερ, όπως έχει προαναγγελθεί από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν έχουν «κλείσει» δύο παίκτες και αυτοί είναι οι: Ντιόπ και Νενέ. Ο 33χρονις Βραζιλιάνος, εξτρέμ, με πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό έχει αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού γα τριετή συνεργασία και το μόνο που περιμένει είναι η έλευση του Μάρκο Σίλβα για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του, όπως μετέδωσαν γαλλικά μέσα. Ο Νενέ πέρυσι αγωνίζονταν στην Αγγλία με την φανέλα της Γουέστ Χαμ και είχε 8 συμμετοχές. Στο μεταξύ ο ατζέντης του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο ESPN ικανοποιημένος από την προσφορά του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νενέ. Μας έχει κάνει ήδη πρόταση και μας άρεσαν αυτά που ακούσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα από τη Νορβηγία κάνουν λόγο για αποχώρηση του διεθνή δεξιού οπισθοφύλακα, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έχει γραφτεί πως η Μπενφίκα ασχολείται με την περίπτωσή του και τον θέλει στο «Ντα Λουζ», ενώ οι Νορβηγοί αποκαλύπτουν πως υπάρχει μια ομάδα – έκπληξη. Πάντως, τονίζουν πως δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο συμπατριώτης του, αφού η πρόταση που φέρεται να έχει δεχτεί είναι πολύ καλή και δεν είναι εύκολο να απορριφθεί.

The post «Ναι» ο Νενέ για Ολυμπιακό, φεύγει ο Ελαμπντελαουί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα