Να την δει όπως επιθυμεί – Πλάνο για Λεωφόρο 28 χιλιάδων θέσεων!

Κινητικότητα στο θέμα της Λεωφόρου υπάρχει το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να επιθυμεί την αύξηση της χωρητικότητας της, πλησιάζοντας ακόμα και τις 28 χιλ. θέσεις!

Η επιθυμία των «πρασίνων» για επέκταση της ιστορικής τους έδρας είναι δεδομένη εδώ κι αρκετό καιρό, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού φαίνεται ότι επιθυμεί την επέκτασή της πέραν των 20 χιλ. θέσεων που είχε αρχικά αναφερθεί, σύμφωνα με τη «Live Sport». Συγκεκριμένα γίνεται λόγος μέχρι και για 28 χιλ. καθίσματα, κάτι πάντως που για την ώρα πρόκειται μόνο για σκέψη κι εκείνο που βρίσκεται

σε πρώτο πλάνο είναι να γίνει η προγραμματισμένη ανάπλαση στις 20 χιλ. θέσεις.

Οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του υπεύθυνου σε θέματα του γηπέδου, μέλους του Δ.Σ. σε ΠΑΕ και «Συμμαχία», Γιάννη Παναγωτίδη έχουν ήδη γίνει και η εισήγηση για την ώρα είναι να προχωρήσει το πλάνο ως έχει. Σε ό,τι αφορά την πρόθεση για περαιτέρω αύξηση στις θέσεις του γηπέδου, φέρεται να προέκυψε μέσα από την προοπτική που δίνει η φετινή ομάδα με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο και το γεγονός πως υπήρξε αύξηση του μέσου όρου των εισιτηρίων, φτάνοντας πλέον κοντά στις 10 χιλιάδες.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα