Να συνεχίσει το σερί στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στους τελευταίους 12 αγώνες με νίκη στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη...

Ο Εργοτέλης την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Βέροια στην Ημαθία πήρε τεράστια νίκη που της έδωσε βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν οι Κρητικοί για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, όμως κόντρα στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Οι «πράσινοι»

βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση μετά τις νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό (2-1) και ΠΑΟΚ (4-3) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αυτή τη στιγμή είναι στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τους «ερυθρόλευκους» και θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη που θα τον φέρει προσωρινά πρώτο, με δύο ματς περισσότερα από τον Ολυμπιακό.

Συν τοις άλλοις στον Παναθηναϊκό περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και ευελπιστούν να πάρουν πάλι πίσω τους τρεις βαθμούς, γεγονός που είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί.

Ώρα σύσκεψης: 15:00, Novasports 1

Το Eurogroup: Παγκρήτιο Στάδιο

The post Να συνεχίσει το σερί στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα