Να η απόδειξη γιατί δεν πρέπει να το παίζεις μάγκας στο δρόμο [βίντεο]

Αυτό το σύνδρομο της μαγκιάς που έχει ο Έλληνας στο δρόμο, που νομίζει ότι κάθε σημείο του τού ανήκει, φαίνεται πως υπάρχει και σε άλλες χώρες και περισσότερο σε αυτούς που έχουν τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα. Όμως για κάθε φορά που πας να το παίξεις ανώτερος στο δρόμο, το οδόστρωμα έχει μια ωραία απάντηση για σένα.

Ένας τύπος στον περιφερειακό δρόμο του Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής οδηγούσε το τζιπ του στην δεξιά λωρίδα που είναι της πιο αργής κίνησης. Και ήθελε να μπει στη μεσαία λωρίδα για να το τρέξει λίγο παραπάνω. Όμως

στα δεξιά του υπήρχε στην ίδια ευθεία ένα άλλο αυτοκίνητο. Ένας σώφρων οδηγός θα περίμενε το αυτοκίνητο στα αριστερά του να προχωρήσει πιο μπροστά ώστε να μπει από πίσω του.

Ο τζιπάτος όμως δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτεί να είναι πίσω από ένα απλό αμάξι. Οπότε αφού είδε κι απόειδε με το φλας αναμμένο, πήγε να κάνει αριστερά για να βγάλει εκτός πορείας τον διπλανό και να μπει στη λωρίδα. Το κάρμα του ήταν προετοιμασμένο και για αυτή την επίδειξη μαγκιάς τον έριξε στο διάκενο με τα χόρτα μεταξύ των δύο αντίθετων ρευμάτων.

The post Να η απόδειξη γιατί δεν πρέπει να το παίζεις μάγκας στο δρόμο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
[βίντεο],[vinteo]