Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη – Όλο το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Μία αναμέτρηση έχει η 32η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ για το Σάββατο (25/4) με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Ξάνθη (19:30, Novasports 1) στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας»...

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τέσσερα συνεχόμενα στραβοπατήματα. Ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ήττα με 1-0 από την Βέροια

στην Ημαθία, ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ήττα με 2-1 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ανατρέψουν τα άσχημα αποτελέσματα που κάνουν κακό στην ψυχολογία και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Στην προσπάθειά τους αυτή, να επιστρέψει στις νίκες, ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του μια ομάδα που φέτος έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Η Ξάνθη βλέπει κι εκείνη τα πλέι οφ, η ήττα όμως από τον Εργοτέλη εντός έδρας δεν της αφήνει πολλά περιθώρια και πρέπει να πάρει βαθμό, ή βαθμούς στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Σάββατο

19:30 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Κυριακή

15:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός

17:15 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Ατρόμητος

17:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς-Παναιτωλικός

19:30 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Δευτέρα

19:30 (Παγκρήτιο) Εργοτέλης-Κέρκυρα

The post Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη – Όλο το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα