Μυστικό όπλο κουρεύει το ενοίκιό σας έως 50%

Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης την επομένη του Eurogrpoup είναι το βασικό θέμα που κυριαρχεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Σωθήκαμε».

Η εφημερίδα γράφει ότι «οι πανηγυρισμοί «κρύβουν» τις επώδυνες λεπτομέρειες της συμφωνίας στο Eurogroup. Αρχίζει το μαρτύριο της σταγόνας (από 13 Δεκεμβρίου έως και την άνοιξη) για τη δόση σε… δόσεις».

ΕΘΝΟΣ: «Το στοίχημα. Ανάπτυξη, δουλειές, επενδύσεις».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «την πλήρη αξιοποίηση των αποφάσεων του Eurogroup, ώστε να μην πάνε χαμένες οι οδυνηρές θυσίες των πολιτών, εστιάζει την προσοχή της η κυβέρνηση. Βρίσκεται

στην αφετηρία της προσπάθειας, που αποσκοπεί στη διαμόρφωση προϋποθέσεων, ώστε να επενδυθούν κεφάλαια στην παραγωγή, να αξιοποιηθεί το εργατικό δυναμικό, να ξαναβρεί η οικονομία τον δρόμο της ανάπτυξης. Τις προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής παρουσιάζει ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Μαύρη και λευκή αδελφότητα σε… Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «η Τεχνολογία του Κακού βασιλεύει παντού και σχεδόν οι περισσότερες προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας έχουν αρχίσει να επαληθεύονται».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τα 4 μυστικά της συμφωνίας».

Η εφημερίδα γράφει «1. Ποιες τρύπες σε οικονομία και αγορά θα κλείσουν τα πρώτα 34,4 δισ. ευρώ της δόσης-μαμούθ. 2. Τι κερδίζουμε από την επιστροφή των κερδών της ΕΚΤ, τη μείωση επιτοκίων και το πάγωμα των τόκων. 3. Το μεγάλο στοίχημα της επαναγοράς ομολόγων και οι παγίδες. 4. Τι κρύβει το παιχνίδι τακτικής της Λαγκάρντ και η αναδίπλωση Σόιμπλε για νέο «κούρεμα» χρέους».

ΕΣΤΙΑ: «Λάθος συνταγή στην φορολογία».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «οι κυβερνητικές προτάσεις για το φορολογικό που είδαν το φως της δημοσιότητος, κάθε άλλο παρά απλούστευσις μπορούν να θεωρηθούν».

Η ΑΥΓΗ: «Δέκα καρφιά στον σταυρό της Ελλάδας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «μαγική εικόνα αποτελεί η συμβιβαστική «λύση» που έδωσαν στο ελληνικό πρόβλημα της εκταμίευσης της δόσης και της βιωσιμότητας του χρέους η Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Εξαναγκασμένα είναι και τα χαμόγελα των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, που συναντώνται σήμερα το πρωί για να κάνουν μια «νέα αρχή» στη συμμαχία τους».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Εργασία για 66.930 ανέργους μέσω 14 προγραμμάτων του ΟΑΕΔ»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «μέχρι σήμερα ο ΟΑΕΔ έχει ενεργοποιήσει και υλοποιεί 71 επιμέρους δράσεις ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης, προϋπολογισμού 3,89 δισ. ευρώ, με μέγιστο αριθμό ωφελουμένων 1.373.000 ανέργους».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Πανωλεθρίαμβος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «σκηνικό θριάμβου στήνει η κυβέρνηση, αλλά η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από την πανωλεθρία. Η δόση των 44 δισ. ευρώ θα δοθεί σε πέντε «τεύχη» -τα τρία τελευταία υπό προϋποθέσεις που θα καθοριστούν από την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής των μέτρων. Και το ποσό που απομένει θα πάει σχεδόν καθ΄ ολοκληρία για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Η ρευστότητα στην αγορά θα παραμείνει

Keywords
Τυχαία Θέματα