«Μύησε κρυφά τη Σούρι στη Σαϊεντολογία»

Γι΄ αυτό η Κέιτι Χολμς έγινε λύκος, από αρνάκι που ήταν…  Σύμφωνα με τα αμερικανικά media αιτία του διαζυγίου έγιναν τα μαθήματα προετοιμασίας για «το μονοπάτι του διαφωτισμού» που έκανε ο Τομ στο εξάχρονο.

Κανείς δεν πίστεψε ότι η Κέιτι Χολμς και ο Τομ Κρουζ χώρισαν ήσυχα κι ωραία λόγω «διαφωνίας χαρακτήρων». Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του εξωδικαστικού διακανονισμού για την έκδοση

του διαζυγίου τους, οι δύο ηθοποιοί γίνονται ξανά πρωτοσέλιδη είδηση με σημεία αναφοράς… τι άλλο, την Σαϊεντολογία και την εξάχρονη κορούλα τους, Σούρι.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly, ο Σαϊεντολόγος είχε δρομολογήσει τη μύηση του παιδιού στη Σέκτα πίσω από την πλάτη της μητέρας του. Προσπάθησε να εφαρμόσει μια αμφιλεγόμενη πρακτική ελέγχου, η οποία έχει ως στόχο να θεραπεύσει συναισθηματικά και ψυχικά προβλήματα για να προετοιμάσει την είσοδο των νέων μελών στο μονοπάτι της διαφώτισης. «Ρωτούσε το παιδί σημαντικά πράγματα, με πολύ επίμονο τρόπο και η Σούρι είναι μόλις 6 ετών. Η Κέιτι παρατήρησε αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού», αναφέρει πηγή του ρεπορτάζ.

Ο μάνατζερ του ηθοποιού ωστόσο απάντησε στο περιοδικό ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Υπάρχει σίγουρα και η άλλη όψη της υπόθεσης αυτής. Ρεπορτάζ του περιοδικού Star επικαλείται μαρτυρία κατά την οποία ο Τομ Κρουζ είναι ένα ράκος αυτή την περίοδο: «Εκείνο που πραγματικά τον σόκαρε είναι το πόσο σχολαστικά σχεδίαζε αυτό το διαζύγιο ενώ κατά τα άλλα του έλεγε πόσο τον αγαπούσε. Είναι συντετριμμένος και όλο αυτό που αισθάνεται αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε θυμό».

Η Κέιτι Χολμς πάντως φέρεται να επέστρεψε στην αγκαλιά της Καθολικής Εκκλησίας αναζητώντας καταφύγιο στον ναό του St. Francis Xavier.

Η ηθοποιός θα κάνει τα πάντα για να μην της συμβεί αυτό που έπαθε η Νικόλ Κίντμαν όταν πήρε διαζύγιο έπειτα από 11 χρόνια γάμου με τον Τομ Κρουζ. Όταν τα παιδιά (που είχαν αποκτήσει με υιοθεσία) ενηλικιώθηκαν, προτίμησαν την Σαϊεντολογία και τον πατέρα τους, κρατώντας αποστάσεις από την μητέρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα